Home » Chalet Allegro print deze pagina

Chalet Allegro

Het sfeervolle en hoogwaardige Chalet Allegro is begin 2016 opgeleverd en is van alle comfort  voorzien . Het Chalet ligt verhoogt in het gebied Schwendi, waardoor het uitzicht niets in de weg staat.
In het Chalet bevinden zich drie woningen opgedeeld over de 3 verdiepingen waardoor ieder appartement een riant balkon over de gehele breedte heeft.De woning op de eerste etage heeft een sfeervolle open keuken met eet-en woonkamer, 3 slaapkamers, twee badkamers en een gasten toilet.Voor de koudere dagen brengt u nog meer sfeer in de woning door de Schwedenofen aan te maken. Tot iedere woning behoort een eigen waskeuken met wasmachine en droger. De skiruimte is voor algemeen gebruik. In de onderliggende parkeergarage zijn nog parkeerplaatsen te koop.
Het grondstuk bevindt zich in het dorpsdeel Schwendi en heeft het hele jaar door een optimale toegang tot het onroerend goed.
Profiteert u van het nabijgelegen treinstation, het station Schwendi,  is in 4 minuten te voet bereikbaar.De skipiste van de Männlichen tot in het dal eindigt vlakbij het Chalet.

lees meer …


Nieuwsbrief ontvangen ?