Home » Nieuws » 2e ‘Ski Challenge’ in Serfaus-Fiss-Ladis print deze pagina

2e ‘Ski Challenge’ in Serfaus-Fiss-Ladis

Het is al weer de tweede keer dat Serfaus-Fiss-Ladis skiliefhebbers oproept om de pistes grondig te komen testen. Van 7 tot en met 21 december 2012 gaat het er om zo veel mogelijk hoogtemeters af te leggen, om dan een heel seizoen lang gratis te kunnen skiën. Je kan ook een prijs winnen zonder dat je bergtoppen hoeft te bedwingen en grote hoogten op hoeft te zoeken. Hiervoor hoef je alleen maar drie dagen achter elkaar lekker te skiën en daarbij van de zon te genieten.

Deelname aan de ‘Ski Challenge’ in Serfaus-Fiss-Ladis is heel eenvoudig.  Je koopt een skipas voor minimaal drie dagen en meld je op website www.serfaus-fiss-ladis.at als deelnemer aan. Meer is er niet nodig om aan het evenement. De afgelegde hoogtemeters worden bij de liftstations of bij de speciaal daarvoor bedoelde checkpoints vastgelegd en in een tabel opgenomen. Wie op 21 december 2012, 24.00 uur, als ijverigste pistefreak helemaal bovenaan in de challenge charts staat, krijgt een skipas voor een heel winterseizoen.
De hoofdprijs – een week wintervakantie met het hele gezin (2 volwassenen en 2 kinderen tot 14 jaar) in Serfaus-Fiss-Ladis in een vier- of vijfsterrenhotel, inclusief skipassen, skihuur en skidepot, alsmede skiles voor het gezin met een privéleraar – is echter niet aan het aantal afgelegde hoogtemeters gebonden. Deze prijs wordt onder alle geregistreerde ‘Ski Challenge’-deelnemers verloot die drie dagen achter elkaar op de pistes aanwezig waren. Hieronder vallen dus ook degenen die gewoon voor het plezier skieden of met een snowboard op de pistes actief waren. De drie dagen moeten hierbij op elkaar aansluiten, onderbrekingen zijn niet toegestaan.
Vervolgens zal het lot op 22 december 2012 bepalen wie tijdens een gratis vakantie opnieuw van de sneeuw mag genieten in Serfaus-Fiss-Ladis.
Meer informatie: www.serfaus-fiss-ladis.at

Gepost door bkoninckx op Wednesday, 31 October 2012

Nieuwsbrief ontvangen ?