Home » Nieuws » Nooit meer verdwalen op de skipiste print deze pagina

Nooit meer verdwalen op de skipiste

Vertrek je binnenkort richting de sneeuw en heb je een iPhone? Dan is de Peak Performance Trail Maps een must-have! Deze applicatie werd ontwikkeld door het Belgisch bedrijf ‘In the Pocket’ en belooft je dat je nooit meer zult verdwalen op de skipiste. De applicatie is gratis te downloaden en bevat skikaarten van honderden skigebieden wereldwijd. De iPhone app is zeer mooi vormgegeven en toont je via een overzichtelijk dashboard per skigebied alles wat je moet weten om zorgeloos te kunnen skiën. Zo biedt ze je info over o.a. weersvoorspellingen, sneeuwcondities, liften, pistes, webcams en twitterfeeds. Eenmaal je een kaartje hebt gedownload, kan je jezelf makkelijk lokaliseren en je positie doorsturen naar vrienden die ook een iPhone hebben, dit alles zonder het verbruik van data. Verder is er ook een SOS-knop waarmee je in nood makkelijk een sms met je exacte positie kan doorsturen naar één of meerdere van je contacten. Op die manier kunnen zij makkelijk de hulpdiensten verwittigen en een juiste locatie meegeven.

Naast de vele handige en leuke features bevat de applicatie ook het laatste nieuws en heel wat leuke filmpjes van Peak Performance.

Klik hier om deze applicatie te downloaden. Alle bijkomende info krijg je bij Peak Performance, te bereiken op het nummer 03 303 38 00.

Gepost door dirk op Tuesday, 18 January 2011

Nieuwsbrief ontvangen ?