Home » Nieuws » Serfaus opent met Snowfestival en Ski Challenge print deze pagina

Serfaus opent met Snowfestival en Ski Challenge

Het wachten is eindelijk voorbij! Op 6 december 2013 strooit de Sint niet alleen met mandarijnen, walnoten en amandelen, voor de wintersportliefhebbers luidt hij ook het winterseizoen in het Tiroolse wintersportgebied Serfaus-Fiss-Ladis in – daar is jong en oud het hele jaar zoet voor geweest. Het driedaagse evenement in Serfaus-Fiss-Ladis biedt een afwisselend programma – pisteliefhebbers die deelnemen aan de SKI CHALLENGE maken tevens kans op fantastische prijzen.
Gasten in Serfaus-Fiss-Ladis genieten niet alleen van de afdalingen op vers geprepareerde pistes, maar in het eerste weekend van het seizoen staan ook tal van spannende evenementen op het programma: al op vrijdag 6 december 2013 barst het winterseizoen in het Tiroolse wintersportgebied los. Wie warmloopt voor sneeuw zal zich overdag ongetwijfeld op de  pistes vermaken. Tijdens de Opening Day wordt in verschillende bergrestaurants het begin van de winter verwelkomd.
Op 7 december 2013 is het Fun & Action Day op de Möseralm. Op deze dag kan iedereen gratis in de Fisser Flieger en de Skyswing plaatsnemen voor een fikse adrenalinestoot. De Bag Jump Contest op 8 december 2013 levert elke deelnemer de thrill van zijn leven op: wie durft, kan zich door een katapult de lucht in laten slingeren, om even later weer een zachte landing te maken op een reuzenkussen. Aan gezinsprogramma’s en party’s is ook geen gebrek tijdens het inmiddels al traditionele Snowfestival in Serfaus-Fiss-Ladis.
Op 6 december 2013 begint tegelijk met het Snowfestival voor de derde keer de SKI CHALLENGE, die tot en met 20 december 2013 duurt en is bedoeld voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van skiën. Mensen die willen deelnemen hoeven alleen maar een skipas voor minimaal drie dagen te kopen en zich aan te melden op www.serfaus-fiss-ladis.at. Voilà, het skiplezier kan beginnen. De afgelegde hoogtemeters worden bij de liftstations of bij de speciaal daarvoor bedoelde checkpoints vastgelegd en in een ranglijst opgenomen.
Wie op 20 december 2013, om middernacht, als ijverigste pistefreak helemaal bovenaan in de challenge charts staat, krijgt een skipas voor een heel winterseizoen uitgereikt. Alle deelnemers maken bovendien kans op de hoofdprijs: een luxe wintervakantie van een week met het hele gezin (2 volwassenen en 2 kinderen tot 14 jaar) in Serfaus-Fiss-Ladis. Het winnende gezin overnacht in een vier- of vijfsterrenhotel en ontvangt skipassen en een speciale skiles. Ook huurski’s en skidepot zijn inbegrepen. Meedoen wordt hier altijd beloond!

Gepost door bkoninckx op Sunday, 1 December 2013

Nieuwsbrief ontvangen ?