® Recommended Places in Frankrijk

Highlifeplus beoordeelt hotels, restaurants, wellnessgelegenheden, bars etc. en beloont enkele met het HighlifePlus-recommended label. Bekijk hieronder welke places recommended zijn in dit gebied.

® Hotels - Restaurants - Wellness

 • Photo of Hotel Les Barmes de L'Ours

  Hotel Les Barmes de L'Ours (Val d’Isère)

  Gelegen aan de voet van de Face piste combineert dit viersterrenhotel alle faciliteiten van een luxehotel met de warme atmosfeer van een berghotel. Voor de decoratie van de kamers werden er 4 stijlen gekozen: loft, chalet, nordic en lodge. De “l’Ours” suite heeft een open haard en een spa in open lucht. Een prachtige wellnessruimte, verzorgde behandelingen en bekroonde restaurants maken van dit hotel een place to be. Reserveer alvast een tafel in La Table de L'Ours. De meesterlijke keuken van chef-kok Alain Lamaison werd  immers recent bekroond met een Michelinster en twee koksmutsen in de GaultMillau.

  Adres : Chemin des Carats
  F-73150 Val d'Isère
  Tel. +33 (0)4 79 41 37 00


 • Photo of Hotel Restaurant Le Blizzard

  Hotel Restaurant Le Blizzard (Val d’Isère)

  In het centrum van Val d’Isère onderaan de Olympische afdalingspiste bevindt zich dit viersterrenhotel met kamers die mooi afgewerkt zijn in hout voor een traditionele uitstraling. Als gast kan je er zwemmen in het prachtige binnen- en buitenzwembad, een weldoende behandeling krijgen in de zeer complete wellnessruimte of tafelen in het goede hotelrestaurant.

  Adres : BP 64
  F-73150 Val d'Isère
  Tel. +33 (0)4 79 06 02 07

  infos@hotelblizzard.com

 • Photo of Hotel Tsanteleina

  Hotel Tsanteleina (Val d’Isère)

  Pal in het centrum gelegen is dit viersterrenhotel de trekpleister voor wie belang hecht aan een familiale sfeer en een zeer vriendelijke bediening. Sinds 1948 is het in het bezit van dezelfde familie en dat voel je al bij aankomst. Sinds 2007 beschikt het hotel over een uitgebreide wellnessruimte en een ruim zwembad. Gourmands kunnen terecht in La Table des Neiges, waar chef Jérôme Labrousse met streekproducten hemelse gerechten bereidt.

  Adres : F-73155 Val d'Isère Cedex
  Tel. +33 (0)4 79 06 12 13
Nieuwsbrief ontvangen ?