® Recommended Places in Oostenrijk

Highlifeplus beoordeelt hotels, restaurants, wellnessgelegenheden, bars etc. en beloont enkele met het HighlifePlus-recommended label. Bekijk hieronder welke places recommended zijn in dit gebied.

® Hotels - Restaurants - Wellness

 • Photo of Sölden Central Spa Hotel

  Sölden Central Spa Hotel (Sölden-Hochsölden)

  Sölden Central Spa Hotel
  In 2008 ontving dit vijfsterrenhotel van Gault Millau de "Best Spa Hotel Award’. Check in in een van van de
  121 kamers of suites en laat je van kop tot teen verwennen in de vernieuwde beauty-afdeling. Droom weg in ‘Wasserwelt Venezia’ of laat je culinair verrassen door topkok Gottfried Prantl  die ook regelmatig kookcursussen organiseert waar hij je inzicht biedt in de fijne kneepjes van het vak.

  Adres : Auweg 3 A-6450 Sölden, Ötztal

 • Photo of Top Hotel Hochgurgl

  Top Hotel Hochgurgl (Sölden-Hochsölden)

  Op 2150 m hoogte biedt dit vijfsterrenhotel een meerwaarde voor elke wintersportfanaat. De suites, appartementen en kamers hebben elk een eigen rustieke of moderne uitstraling, voorzien van tegelkachel of open haard. Totale ontspanning ervaar je in de moderne wellnessruimte met buiten- en binnenspa, enkele sauna’s en een ruime keuze aan weldoende behandelingen.


® Hotels - Wellness

 • Photo of Castello Falkner

  Castello Falkner (Sölden-Hochsölden)

  Castello Falkner is veeleer een luxedorp in de stad dan wel een viersterren superior hotel aan de rand van Sölden. Het familiale karakter stond alvast garant voor een warme welkomst en wij ervaarden volop ruimte en vrijheid om volledig tot rust te komen. Dat gevoel versterkt nog in de 10 000 m² grote wellnessruimte La Dolce Vita, waar tal van sauna’s, spa’s, een binnen- en buitenzwembad en een kleurrijke keuze van verwennerijen je warm worden aanbevolen.


® Wellness

 • Photo of Aqua Dome

  Aqua Dome (Sölden-Hochsölden)

  Een verblijf in het Ötztal is pas geslaagd wanneer je een of meerdere dagen alle zorgen kan laten varen in het
  50 000 m² grote wellnessresort Aqua Dome. Je beschikt er over o.a. twee grote binnenzwembaden, tien verschillende sauna’s, diverse whirlpools, tal van rustruimtes en een zeer grote variatie van behandelingen en massages. Het summum van ontspanning is je onderdompelen in een van de drie zwevende waterschalen van waaruit je zicht hebt op de omringende alpentoppen.


® Bergrestaurants

 • Photo of Top Mountain Star

  Top Mountain Star(Sölden-Hochsölden)

  Als een schitterende, glazen kroon troont de Top Mountain Star boven de Ötztaler Alpen uit. Deze panoramabar die slechts 120 m² groot is, biedt rondom rond zicht op diverse bergtoppen. In de verte wenken de Italiaanse Dolomieten. De constructie oogt licht en supermodern (hout, glas en staal), maar is natuurlijk stevig verankerd bovenaan de Wurmkogelkabelbaan. De garantie voor een adembenemend zicht met een streepje muziek, een cocktail in de hand en de zon op het gezicht.Nieuwsbrief ontvangen ?