® Recommended Places in Zwitserland

Highlifeplus beoordeelt hotels, restaurants, wellnessgelegenheden, bars etc. en beloont enkele met het HighlifePlus-recommended label. Bekijk hieronder welke places recommended zijn in dit gebied.

® Hotels - Restaurants - Wellness

 • Photo of Hostellerie du Pas de L’Ours

  Hostellerie du Pas de L’Ours (Crans-Montana)

  Chef Franck Reynaud, met Provençaalse roots kookt met een knipoog naar zijn herkomst streek. De ingrediënten zijn kraakvers, smaakvol en met een moderne toets in de presentatie. De gelakte duif met zoethout en een brunoise van mango waren twee van de toppers uit het menu. In al zijn gerechten worden enkel de beste seizoensproducten verwerkt, meestal vergezeld van geselecteerde streekwijnen. De hotelgasten verwent de chef ’s morgens met brood en gebak van een al even hoog niveau.

  Adres : Famille Bestenheider
  CH-3963 Crans-Montana 2
  Tel. +41 (0)27 485 93 33

 • Photo of Hotel Lenkerhof Alpine Resort

  Hotel Lenkerhof Alpine Resort (Lenk)

  Aan de voet van de pistes van het ski- en natuurgebied van Lenk ligt dit prachtig hotel. Zowel op wellness als op culinair vlak behoord het tot de top van de wereld en is het wat ons betreft een absolute aanrader.


  Adres :

  Badstrasse 20
  CH-3775 Lenk im Simmental
  Tel.: +41 (0)33 736 36 36

 • Photo of Victoria-Jungfrau Grand Hotel & Spa

  Victoria-Jungfrau Grand Hotel & Spa (Interlaken)

  Dit statige hotel in het midden van Interlaken ademt klasse uit. Van een perfect aperitief naar een hemels gerecht het kan allemaal binnen het hotel. Kamers zijn ruim en voorzien van alle comfort. In het wellnesscomplex met een oppervlakte van maar liefst 5500 m² vinden we centraal het zwembad, geïnspireerd op de Romeinse badcultuur, omringd door Turkse baden, sauna’s en binnen- en buitenspa’s. Het mag terecht beschouwd worden als één van de mooiste ter wereld. Ben je nog meer op privacy gesteld, dan kan je terecht in de privéspa voor twee personen. In een vertrek met sauna, stoombad, zwembad en relaxhoek kom je als koppel helemaal tot rust. In het exclusieve ESPA vloeien westerse behandelingen en oosterse therapieën naadloos in elkaar over. Probeer alvast de massage met authentieke Zwitserse kruiden, afgerond met een hapje in de spa-bar.

  Adres : Höheweg 41
  CH-3800 Interlaken
  Tel. +41 (0)33 828 28 28
  interlaken@victoria-jungfrau.ch
  www.victoria-jungfrau.ch


® Hotels - Restaurants

 • Photo of Lindner Grand Hotel Beau Rivage met het restaurant L'Ambiance

  Lindner Grand Hotel Beau Rivage met het restaurant L'Ambiance (Interlaken)

  Klassevol hotel met zicht op de Jungfrau. Vooral het restaurant viel onze smaak. Vooraleer je een kamer boekt wees dan zeker dat je er één vraagt met balkon en zicht op de Jungfrau, de andere kamers aan de achterkant zijn klein voor dit soort hotel. Aangenaam onthaal!  Adres : Höheweg 211
  CH-3800 Interlaken
  Tel.: +41 (0)33 826 70 07
  info.interlaken@lindnerhotels.ch


® Restaurants

 • Photo of Restaurant Benacus

  Restaurant Benacus(Interlaken)

  In een modern maar warm kader serveert René Schudel en zijn team verrassende gerechten met een moderne toets. Op de ruime wijnkaart staan tal van smaakvolle Zwitserse wijnen. Mooie gewelfde kelder. Wijndegustaties op aanvraag.

 • Photo of Restaurant Didier De Courten - Hotel Terminus

  Restaurant Didier De Courten - Hotel Terminus (Crans-Montana)

  In het "Hotel Le Terminus", daterend van 1870, vindt u het restaurant "Didier de Courten". Een team van maar liefst dertig personen onder leiding van Didier zorgt elke ‘service’ voor de culinaire verwennerij van de gast. Gnocchi met saffraan en groene asperges, gekarameliseerde kalfszwezerik met morieljes, geserveerd en gedresseerd met oog voor detail, zijn maar enkele juweeltjes van de hand van deze topchef

  Adres : Restaurant Didier de Courten
  Hotel Terminus
  1, Rue du Bourg
  CH-3960 Sierre
  Tel.: +41 (0)27 455 13 51


 • Photo of Restaurant Gourmet-Stübli

  Restaurant Gourmet-Stübli (Interlaken)

  Verfijnde streek gastronomie door de eigenaar Chef Richard Stöckli's. Reservering via het Hotel-Restaurant Alpenblick. Een must als je in de buurt verblijft. Reserveer voor je vertrek want de plaatsen zijn beperkt.


  Adres : Gourmet Restaurant Hotel Alpenblick
  Oberdorfstrasse 3
  CH Wilderswil/Interlaken
  Tel.: +41 (0)33 828 35 50
  Fax. + 41 (0)33 828 35 51
  info@hotel-alpenblick.ch

 • Photo of Restaurant Zum Stall

  Restaurant Zum Stall(Lenk)

  Gastronomisch restaurant in een verbouwde stal. Streekeigen gastronomie, perfect georchestreerd door het vriendelijke koppel Thérèse en Kari Koller. Achter glas laten diverse oude werktuigen en gebruiksvoorwerpen in een winterlandschap je kennismaken met het verleden en tradities van het Simmental. Open vanaf 16 uur voor een aparte après-ski met wijn en lekkere ‘Hobelkäse’.


  Adres : Oberriedstrasse 29
  CH-3775 Lenk im Simmental
  Tel. +41 (0)33 733 32 50


® Apres-Ski

 • Photo of Tipi Bar Lenk - Urs Schmid

  Tipi Bar Lenk - Urs Schmid(Lenk)

  Vanaf 16 uur is het feesten geblazen in deze reuzentipi met partytent. Urs Schmid en zijn team beloven je de heetste temperaturen van Lenk. Regelmatig kan je er genieten van een liveoptreden.`

  Flöschtrasse 5
  CH-3775 Lenk
  Tel. +41 (0)33 733 41 50
  www.tipibar.chNieuwsbrief ontvangen ?