Nieuwsartikelen
Liefhebbers van een korte bochtradius zullen volop genieten van de Redster S9 Revoschock. Vooral op een harde ondergrond zal deze slalomcarver van Atomic indruk op je maken met zijn adembenemende richtingsstabiliteit en betrouwbare kantengrip. Dit wordt ook ondersteund door de doorlopende zijwanden, terwijl de Power Wood Core de nodige torsiestijfheid levert voor snelle kantwisselingen.
Read More
Hoe doen die latten dat toch? Is meer dan een gerechtvaardigde vraag als je ziet wat voor adembenemende prestaties het Rebels e-SL-model levert in het slalomskiën. Het antwoord luidt: door de innovatieve Energy Management Circuit Technologie die kinetische energie omzet in elektrische energie met behulp van twee piëzo-elementen aan de uiteinden van de ski. Als...
Read More
De Racetiger SL is op de piste quasi onverslaanbaar. Met de smalle bochtradius en snelle kantwisselingen speelt het model werkelijk in een klasse apart. Er is geen twijfel mogelijk, deze ski’s zijn de perfecte match voor ambitieuze, zeer ervaren slalomliefhebbers.
Read More
De Racetiger heeft een uitstekende reputatie opgebouwd voor hoge prestaties in korte bochten. Dankzij het hoge reactievermogen van de ski’s, worden zowel snelle kantwisselingen als nauwkeurige bochtinitiaties ondersteund. De speciale koolstofvezels van de nieuwe Tailored Carbon Tip zorgen voor een goede balans omdat ze zich aanpassen aan de eisen van het terrein.
Read More
De Hero Elite ST is een goede keuze voor wie op zoek is naar een geavanceerde carver. Met deze ski’s hou jij je korte bochten onder controle dankzij het speciale ingebouwde Line Control System. De ski wordt afgerond door een kleine rocker, zodat zelfs harde hellingen geen impact op het skiën hebben.
Read More
Met elke bocht nog een stukje sneller? Met de Redster ski’s van Atomic is dat geen probleem dankzij de bewezen Revoshock Technology. De houten kern in combinatie met de dubbele laag Titanium Powered Laminat zorgt voor de nodige torsiestijfheid en maakt snelle kantwisselingen mogelijk.
Read More