Home » Italië » Skidorp Ahrntal print deze pagina
icon skigebied Ahrntal

Skidorp Ahrntal (Italië)

Algemene info

Het zonnige skioord Ahrntal bevindt zich in Südtirol, Italië. Bij het skigebied dat dit dorp omvat horen ook nog de dorpen Gais, Luttach, Mühlen, Rein, Sand en Steinhaus. Bovendien is de verbinding van de plaatsen met elkaar goed georganiseerd door ondermeer openbaar vervoer en charmante ritten met een tweespan paarden voor de arrenslee. Een echte aanrader, deze laatste! En een erg interessant feit voor de wintersporters die graag alle uitwijkmogelijkheden open houden en benutten tijdens hun verblijf in het idyllische Ahrntal. Het resort beschikt over enkele rustige blauwe pistes, uitdagende rode en zwarte afdalingen die heel wat ervaring en moed vereisen. Het aanbod en de faciliteiten lenen zich uitstekend voor gezinnen met jonge kinderen, tot en met de volleerde sporter toe. Ook niet onbelangrijk is de prijs-kwaliteitverhouding. Hierover kan men in Ahrntal echter niet klagen. 

Voor deze regio is er (nog) geen kaartinfo beschikbaar

Skigebied

Ferienregion Ahrntal

Hoogteligging dorp

1600 m

Aantal km piste

43 km in skigebied Ferienregion Ahrntal

sleeplift stoellift gondel cabinelift kabelspoorbaan
4 25 7 2 13 1 0 0

Toeristische informatie

Tourismusverband Tauferer Ahrntal
 Tel. 0039-0474-652081
tauferer@ahrntal.com
www.tauferer.ahrntal.com

Skischolen

De drie skischolen die in Ahrntal gevestigd zijn beschikken over een totaalaanbod van tachtig instructeurs en een ruime oefenweide. De cursussen duren allemaal vijf dagen, zo'n tien uur, en kosten gemiddeld 100 euro. Met uitzondering van de langlaufsessie, die dezelfde duur kent maar met zijn 60 euro aanzienlijk goedkoper is.

Kinderinfo

Voor de kleine engeltjes is er een skikinderopvang, kinderopvang, kinderkaroussel, babylift en een lopende bandlift voorzien vanaf drie jaar. 

Sport & Fitness

Gasten beschikken in Ahrntal over een sportaanbod dat onder meer het volgende bevat: skiën, rodelen, schaatsen, snowboarden, langlaufen, wandelen, bergwandelen, bergbeklimmen, paragliden, parapenten, tennissen, squashen, fitnessen, curlen, snowraften, hondensleeën en deelname aan de fakkeltochten. 

Après-ski, uitgaan en nachtleven

Uitgaan is genieten van het leven hier in Ahrntal! Je kan er verbroederen met de inwoners in de zestig restaurants, dertig bars, de pianobar, twintig cafés, twee wijnbars, acht pubs, twee disco's, twee dancings en het bioscoopcomplex. Voor de liefhebbers is er natuurlijk ook nog de bibliotheek.

Afstand tot Brussel

985 km

Dichtstbijzijnde luchthaven

Bozen op 90 km afstand

Dichtstbijzijnde treinstation

Bruneck op 15 km afstand

excerpt of article here.

Weersinfo

Voor deze regio is er (nog) geen weersinfo beschikbaar

Voor deze regio is er (nog) geen kaartinfo beschikbaar


Foutje gespot ? Laat het ons weten.


Nieuwsbrief ontvangen ?