Home » Italië » Skidorp Bardonecchia print deze pagina
icon skigebied Bardonecchia

Skidorp Bardonecchia (Italië)

Algemene info

Aan de ingang van de Fréjus spoortunnel naar Frankrijk toe, situeert zich het alleraardigste bergstadje Bardonecchia. Het is gelegen in een uiterst brede vallei en is gekend om zijn rustieke, traditionele karakter. Nabij dit resort bevindt zich bovendien het vibrante Sauze d'Oulx. Interessant voor de wintersporters die ervan houden daguitstappen naar andere oorden te maken om een ander après-ski en sportaanbod te verkennen. De sneeuwsportmogelijkheden zijn hier erg uitgebreid, maar niet bijzonder gevarieerd. Actieve zielen kunnen hun heil zoeken in de verschillende skizones Campo Smith, Les Arnauds en Melezet. Jaffreau biedt de gasten dan weer overwegend zonnigere routes aan, zij het ook uitdagender dan de drie voorgaande gebieden. In Bardonecchia ben je vooral als gevorderde op je plaats.

Skigebied

Bardonecchia

Hoogteligging dorp

1312 m

Aantal km piste

100 km in skigebied Bardonecchia

sleeplift stoellift gondel cabinelift kabelspoorbaan
52 59 3 12 9 0 0 0

Toeristische informatie

IAT Bardonecchia

Tel. 0039-0122-99032
Info.bardonecchia@turismotorino.org
www.turismotorino.org

Skischolen

Vier skischolen met oefenweides aanwezig. Les in het Nederlands volgen in groepsverband en op aanvraag mogelijk! De cursussen duren vijf dagen en bedragen gemiddeld 200 euro.

Kinderinfo

Voor de bengeltjes is er een skikinderopvang, kinderopvang, babylift, lopende band lift en kinderkaroussel voorzien.

Sport & Fitness

Gasten kunnen hier snowboarden, zwemmen, wandelen, skiën, langlaufen, hondensleeën, snowraften, fitnessen, tennissen, rodelen, curlen en deelnemen aan de fakkeltochten.

Après-ski, uitgaan en nachtleven

Uitgaan doet men in de veertig restaurants, twintig bars, vier pianobars, twintig cafés, de tea room, de drie wijnbars, zeven pubs, de disco, de dancing, de concertzaal, de bioscoop of het theater. Geen smoesjes meer en de bloemetjes buitenzetten dus!

Afstand tot Brussel

954 km

Dichtstbijzijnde luchthaven

Caselle

excerpt of article here.

Weersinfo


Foutje gespot ? Laat het ons weten.


Nieuwsbrief ontvangen ?