Home » Italië » Skidorp Bruneck print deze pagina
icon skigebied Bruneck

Skidorp Bruneck (Italië)

Algemene info

Rondom de Plan de Corones mag je Bruneck wel het meest drukke, doch gezelligste oord noemen. Zowel on- alf off-piste er veel te beleven in dit overwegend moderne dorp. Enig minpunt is wel dat je niet zomaar vanuit je accommodatie rechtstreeks de piste op kan. Eerst ben je verplicht met een pendelbusje dat vlotjes op en neer rijdt, drie kilometer verderop naar Reischach af te zakken. Vanuit dit punt nemen twee gondels je graag mee naar de idyllische top van de Plan de Corones waar pistes van allerhande kleuren hun aanvang nemen. Een aanrader voor de kenners is dan toch wel de zwarte, lange Silvesterroute, die je wél rechtstreeks terug naar het dorp brengt. 

Skigebied

Kronplatz

Hoogteligging dorp

935 m

Aantal km piste

105 km in skigebied Kronplatz

sleeplift stoellift gondel cabinelift kabelspoorbaan
45 30 15 6 6 20 0 0

Toeristische informatie

Tourismusverein Bruneck

Tel. 0039-0474-555722
Info@bruneck.com
www.bruneck.com

Skischolen

Eén skischool aanwezig waar de cursussen vijf dagen duren en gemiddeld 90 euro kosten. Met uitzondering de langlauflessen die slechts drie dagen duren en 60 euro kosten.

Kinderinfo

Voor de jonge zieltjes is er een kinderopvang vanaf drie jaar, een skikinderopvang vanaf drie jaar, een babylift en een lopende band lift voorzien.

Sport & Fitness

Gasten kunnen hier skiën, snowboarden, langlaufen, wandelen, paragliden, zwemmen, schaatsen, rodelen, curlen, fitnessen, snowraften, hondensleeën en tennissen. 

Après-ski, uitgaan en nachtleven

Uitgaan doen we hier in de tientallen eetgelegenheden, bars, cafés, pubs, twee disco's, twee dancings, bioscoop, casino, theater, kunstgalerijen en concertzaal. Bij het vallen van de avond doet het oord zelfs een beetje mondain aan!

Afstand tot Brussel

917 km

Dichtstbijzijnde luchthaven

Bozen

Dichtstbijzijnde treinstation

Bozen

excerpt of article here.

Weersinfo


Foutje gespot ? Laat het ons weten.


Nieuwsbrief ontvangen ?