Home » Zwitserland » Skidorp Grüsch-Danusa print deze pagina
icon skigebied Grüsch-Danusa

Skidorp Grüsch-Danusa (Zwitserland)

Algemene info

Grüsch-Danusa beschikt over een erg fraai dorpsbeeld en een goed onderhouden skigebied. Het is er sneeuwzeker van december tot begin april. De meeste vakantiegangers maken hier hun passage simpelweg omdat het zo'n gemoedelijk oord is waar eender wie helemaal tot rust en tot zichzelf kan komen. 

Skigebied

Grüsch-Danusa

Hoogteligging dorp

630 m

Aantal km piste

30 km in skigebied Grüsch-Danusa

sleeplift stoellift gondel cabinelift kabelspoorbaan
0 0 0 0 0 0 0 0

Toeristische informatie

Touristinfo Grüsch-Danusa
Tel.+41 (0)81 325 12 34
Info@gruesch-danusa.ch

Skischolen

Er ligt één skischool die twaalf skileraren tewerkstelt en een oefenweide. De alpinecursus beslaat zes dagen en maakt je ruim 200 euro armer. Voor de snowboardcursus gelden dezelfde voorwaarden. Met de langlaufsessies ben je misschien goedkoper af op het eerste zicht met zijn 136 euro, maar bedenk wel dat dit ook maar de helft aan lesdagen en -uren beslaat! 

Kinderinfo

Voor de kids is er een skikinderopvang voorzien die ingaat vanaf vier jaar en zes uur per dag beslaat aan een tarief van 63 euro, inclusief lunch. Ook is er een kinderkaroussel beschikbaar, een babylift en een lopende bandlift. 

Sport & Fitness

Het gebruikelijke skiën, snowboarden, langlaufen, rodelen, tennissen en wandelen vindt hier plaats. Relaxen gebeurt in de sauna, het solarium en het zwembad. 

Après-ski, uitgaan en nachtleven

Een bescheiden uitgaansleven dat vijf restaurants, twee bars, een café, een theater en een bioscoop telt. Natuurlijk mogen we ook weer de bibliotheek, het volkmuseum, het skimuseum en de kunstgalerijen niet vergeten.


Afstand tot Brussel

761 km

Dichtstbijzijnde luchthaven

Zürich op 120 km afstand (met busdienst)

excerpt of article here.

Weersinfo


Foutje gespot ? Laat het ons weten.


Nieuwsbrief ontvangen ?