Home » Italië » Skidorp Mals print deze pagina
icon skigebied Mals

Skidorp Mals (Italië)

Algemene info

Gelegen in het skigebied Watles, omringd met enkele van de mooiste wandelpaden en loipen uit de regio, situeert zich het relatief kleine dorp Mals. Mals is rijk aan eenvoudige brede pistes waardoor vooral beginnende en licht gevorderde wintersporters hier goed thuis komen. Het centrum wordt gekenmerkt door het afwisselende schouwspel van authentieke boerenschuren en traditioneel gebouwde, doch moderne hotels. Watles bezit een erg rustiek karakter en de meest voordelige prijzen. Deels hierdoor is het oord uitermate geschikt voor familievakanties. De uitgaansmogelijkheden zijn in het dorp echter wel overwegend beperkt. Maar in de straten vind je 's avonds wel de Oostenrijkse en Tiroolse sfeer terug. In restaurants kan je van enkele Italiaanse culinaire hoogstandjes komen genieten. 

Skigebied

Watles

Hoogteligging dorp

1050 m

Aantal km piste

20 km in skigebied Watles

sleeplift stoellift gondel cabinelift kabelspoorbaan
6 12 2 2 1 0 0 0

Toeristische informatie

Tourismusverein Mais

Tel. 0039-0473-831190
Info@ferienregion-obervinschgau.it
www.ferienregion-obervinschgau.it

Skischolen

Er is één skischool gevestigd waar de cursussen vijf dagen duren en gemiddeld 70 euro kosten. Aanzienlijk goedkoper als de omringende skigebieden dus, maar daarom niet van minder kwaliteit. Na 10 uur begeleid wintersporten op de oefenweide of pisten suist u zelfzeker de hellingen in Mals af.

Kinderinfo

Voor de kleinsten is er een skikinderopvang, kinderopvang, babylift, kinderkaroussel en lopende band lift gevestigd.

Sport & Fitness

Gasten kunnen hier skiën, snowboarden, langlaufen, wandelen, rodelen, curlen, tennissen, zwemmen, fitnessen, schaatsen, snowraften, hondensleeën, paardrijden, enzovoorts.

Après-ski, uitgaan en nachtleven

In Mals zijn dertig restaurants, tien bars, tien cafés, tien pubs, drie wijnbars, twee dancings, een theater en een concertzaal voor handen. 

Afstand tot Brussel

949 km

Dichtstbijzijnde luchthaven

Innsbruck

Dichtstbijzijnde treinstation

Meran

excerpt of article here.

Weersinfo


Foutje gespot ? Laat het ons weten.


Nieuwsbrief ontvangen ?