Home » Frankrijk » Skidorp Saint Lary Soulan print deze pagina
icon skigebied Saint Lary Soulan

Skidorp Saint Lary Soulan (Frankrijk)

Algemene info

Het rustieke vakantiedorp Saint Lary Soulan is een gemeente in het Franse departement Hautes-Pyrénées en maakt deel uit van het arrondissement Bagnères de Bigorre in het mooie Frankrijk. Dit oord is eigenlijk het gelukkige gevolg van het samenvoegen van meerdere kleine stadjes. Zodoende is er tegenwoordig genoeg te zien en te beleven voor de gasten! Er wacht u bovendien in een gastvrij en kindvriendelijk kader, een warme sfeer in de straten, winkels, bars, restaurants en discotheken van deze bestemming. Je kan hier proeven van de plaatselijke delicatessen, zoals de tarte tatin en de bosbessentaart.  Het wintersportgebied laat de actievelingen genieten van de meest idyllische afdalingen met onvergetelijke panorama's, rekening houdend met beoefenaars van elk niveau. 

Skigebied

Saint-Lary Soulan

Hoogteligging dorp

830 m

Aantal km piste

88 km in skigebied Saint-Lary Soulan

sleeplift stoellift gondel cabinelift kabelspoorbaan
59 27 14 18 11 2 0 0

Toeristische informatie

Office de Tourisme Station de Saint Lary

Rue Vincent Mir 37
65170 Saint Lary Soulan

Skischolen

Er zijn twee skischolen met meerdere ruime oefenweides aanwezig. De cursussen duren allemaal zes dagen en kosten gemiddeld per persoon 112 euro. Lessen in het Nederlands zijn hier helaas niet mogelijk. Maar wie een mondje Engels of Frans spreekt, kan zich al aardig behelpen. 

Kinderinfo

De jongsten kunnen terecht bij de kinderopvang en skikinderopvang vanaf drie jaar. 

Sport & Fitness

Gasten kunnen hier skiën, langlaufen, snowboarden, wandelen, hondensleeën, snowraften, rodelen, curlen, zwemmen, paragliden, paardrijden, schaatsen, tennissen, squashen en genieten van ontspanning in het publieke kuuroord. 

Après-ski, uitgaan en nachtleven

Uitgaan gebeurt in de tientallen restaurants, cafés en bars of de twee discotheken. 

Afstand tot Brussel

1154 km

excerpt of article here.

Weersinfo


Foutje gespot ? Laat het ons weten.


Nieuwsbrief ontvangen ?