Home » Frankrijk » Skidorp Superdévoluy print deze pagina
icon skigebied Superdévoluy

Skidorp Superdévoluy (Frankrijk)

Algemene info

Het gebied van zonnige vakantiebestemming Superdévoluy bestaat uit twee charmante skistations; Superdévoluy en La Joue du Loup. Beide deelgebieden zijn onderling met elkaar verbonden. Samen vormen ze een middelgrote skiarena met ruim 100 km aan pisten en met een hoogteverschil van om en bij de 1000 meter. De sfeer is aangenaam, ontspannen en een  skipas is er niet duur. Door de zuidelijke ligging is het opvallend vaak aangenaam weer, waardoor het hele gezin na een onvergetelijk verblijf terug naar huis keert met een mooi kleurtje.

Skigebied

Superdévoluy

Hoogteligging dorp

1500 m

Aantal km piste

100 km in skigebied Superdévoluy

sleeplift stoellift gondel cabinelift kabelspoorbaan
16 43 41 26 5 0 0 0

Toeristische informatie

Office de Tourisme Du Dévoluy
Tel. 0033-492-589191
ledevoluy@wanadoo.fr
www.ledevoluy.com

Skischolen

De enige skischool aanwezig telt veertig professionele instructeurs. Trainingen gaan door op de pisten of de ruime oefenweides. De cursussen duren zes dagen en kosten gemiddeld 100 euro per persoon. 

Kinderinfo

Voor de bengels van de familie is er een kinderopvang en skikinderopvang vanaf drie jaar voorzien. Bovendien is er een kinderkaroussel, babylift en een lopende bandlift aanwezig.

Sport & Fitness

Gasten hebben de keuze uit skiën, snowboarden, wandelen, langlaufen, schaatsen, curlen, rodelen, snowraften, hondensleeën, paragliden, parapenten, paardrijden, zwemmen, tennissen, enzovoorts.

Après-ski, uitgaan en nachtleven

Zeven restaurants, zeven cafés, vijf bars, zeven pubs, twee disco's, een dancing, een bioscoop en een concertzaal verzorgen het après-skileven in Superdévoluy. 

Afstand tot Brussel

935 km

Dichtstbijzijnde luchthaven

Grenoble

Dichtstbijzijnde treinstation

Veynes-Dévoluy

excerpt of article here.

Weersinfo


Foutje gespot ? Laat het ons weten.


Nieuwsbrief ontvangen ?