Home » Italië » Skidorp Trafoi print deze pagina
icon skigebied Trafoi

Skidorp Trafoi (Italië)

Algemene info

Trafoi kent geen tsunami's aan toeristen, verkeersgekte of wachttijden. Het is een relatief klein, gemoedelijk oord in het skigebied van Ortles. Liefhebbers trekken hier heen om te herbronnen, ongestoord te kunnen genieten van het sportaanbod of om simpelweg de alledaagse drukte te ontvluchten. In de zomer situeren zich hier 46 haarspeldbochten naar Bormio. Ideaal voor de gasten die graag eens uitwijken naar andere oorden. In de wintermaanden is Trafoi echter het eindstation omdat de pas wegens veiligheidsredenen gesloten blijft. Niet onbelangrijk zijn ook de meer dan schappelijke prijzen.

Skigebied

Ortler

Hoogteligging dorp

1600 m

Aantal km piste

75 km in skigebied Ortler

sleeplift stoellift gondel cabinelift kabelspoorbaan
45 20 10 3 6 1 0 0

Toeristische informatie

Ferienregion Ortlergebiet

Tel. 0039-0473-613015
Info@ortlergebiet.it

Skischolen

Er is een degelijke skischool gevestigd met uitgestrekte oefenweide. Deze instelling stelt amper vijf instructeurs te werk, wat op zich weinig lijkt. Maar zo krijgt u wel al een idee van het gemoedelijke sfeertje hier in Trafoi. Als beginneling of gewillige leerling zullen u en uw prof de piste of oefenweide praktisch voor u alleen hebben. De cursussen duren vijf dagen en kosten gemiddeld 70 euro.

Kinderinfo

Voor de engeltjes van het gezin is er een skikinderopvang vanaf vier jaar voorzien, een babylift en een lopende band lift. 

Sport & Fitness

Gasten mogen hier naar hartelust skiën, langlaufen, wandelen, snowboarden, rodelen, curlen, zwemmen, hondensleeën, snowraften en schaatsen.

Après-ski, uitgaan en nachtleven

Uitgaan gebeurt in de vier restaurants, zeven bars, zeven cafés, de pub, de disco, de dancing, de concertzaal en de verschillende kunstgalerijen.

Afstand tot Brussel

922 km

Dichtstbijzijnde luchthaven

Bozen

Dichtstbijzijnde treinstation

Meran

excerpt of article here.

Weersinfo


Foutje gespot ? Laat het ons weten.


Nieuwsbrief ontvangen ?