Home » Oostenrijk » Skigebied Bad Kleinkirchheim, St. Oswald en Falkert print deze pagina
icon skigebied Bad Kleinkirchheim, St. Oswald en Falkert

Skigebied Bad Kleinkirchheim, St. Oswald en Falkert (Oostenrijk)

Bad Kleinkirchheim, St. Oswald en Falkert photo, copyright: Bad Kleinkirchheim Toerisme

Algemene info

De ervaren skiër kan zich volledig laten gaan in zuidelijk gelegen Bad Kleinkirchheim, St. Oswald & Falkert. Vooral gezinnen en ouderen zijn hier op de juiste plaats. In het Oostenrijkse skigebied kan je bovendien letterlijk baden in luxe. Ontspan in de vele kuuroorden of neem een duik in de thermen om heerlijk te relaxen na een dag op de piste. Ook in de zomer is het gebied een bezoekje waard. Zo geniet je van de natuur in het nationale park Nockberge of kan je de omgeving verkennen met de mountainbike.

Skidorpen

 • Bad Kleinkirchheim • Falkert

Bad Kleinkirchheim, St. Oswald en Falkert in cijfers

Het gebied Bad Kleinkirchheim, St. Oswald & Falkert in het zuidelijke deel van de Alpen ligt tussen 1050 km en 2300 km hoogte waardoor het altijd verzekerd is van sneeuw. Voor de skiërs en snowboarders is er 113 km aan pistes voorzien en met in totaal dertig skiliften kunnen ze hun bestemming gemakkelijk bereiken. Langlaufers vinden dan weer hun gading op de 120 km loipes. Trek je liever je wandelschoenen aan om het gebied te verkennen, dan ben je met de 20 km aan paden wel even zoet.

Snowboarders

In dit skigebied kunnen snowboarders zich uitleven in het funpark met onder andere een slide, pro-jump en halfpipe. De echte competitiebeesten gaan zelfs een stapje verder en kunnen hun kunsten testen tijdens de snowboardcross. Overigens zijn er verschillende snowboardscholen waar beginners de fijne kneepjes van deze wintersport kunnen aanleren.

Hoogte: 2300 m

Km Pistes: 113 km

sleeplift stoellift gondel cabinelift kabelspoorbaan
21 83 9 20 6 4 0 0

Foutje gespot ? Laat het ons weten.


Nieuwsbrief ontvangen ?