Home » Oostenrijk » Skigebied Ferienregion Alpbachtal print deze pagina
icon skigebied Ferienregion Alpbachtal

Skigebied Ferienregion Alpbachtal (Oostenrijk)

Algemene info

Ferienregion Alpbachtal werd bekroond als beste kleine skigebied van Europa en omhelst de twee skigebieden Wiedersberger Horn en Reither Kogel. Dit laatste gebied is vooral geschikt voor beginners, terwijl Wiedersberger Horn voornamelijk veel spannende afdalingen voorziet voor de gevorderden. Vooral de Gmahkopf op 1900 meter hoogte is een must voor echte sportliefhebbers.

Skidorpen

 • Alpbach • Brixlegg • Kramsach • Reith im Alpbachtal

Ferienregion Alpbachtal in cijfers

Tussen 640 en 2025 meter hoogte bevindt zich het Oostenrijkse skigebied Ferienregion Alpbachtal met de skidorpen Reith im Alpbachtal, Kramsach, Brixlegg en Alpbach. Met 50 kilometer pisten en 35 kilometer loipen is er zowel voor de skiërs, snowboarders als langlaufers een uitgebreid aanbod beschikbaar. Bovendien bereik je via de 17 skiliften de verschillende pisten. Wie rustig de natuur in wil trekken om de Alpen te verkennen, kan dat aan de hand van de 160 kilometer uitgestippelde wandelwegen.

Snowboarders

In het skigebied valt er voor de snowboarders die op zoek zijn naar voldoende variatie weinig te beleven. Buiten de pisten is er enkel een halfpipe aanwezig.

Hoogte: 2025 m

Km Pistes: 50 km

sleeplift stoellift gondel cabinelift kabelspoorbaan
16 29 5 9 5 3 0 0

Foutje gespot ? Laat het ons weten.


Nieuwsbrief ontvangen ?