Home » Oostenrijk » Skigebied Galtür im Paznauntal print deze pagina
icon skigebied Galtür im Paznauntal

Skigebied Galtür im Paznauntal (Oostenrijk)

Algemene info

In het skigebied Galtür ligt enkel het skidorp Galtür, maar de mogelijkheden zijn er eindeloos. Deze plek aan de voet van de Silvretta heeft naast de gebruikelijke pisten een groot gebied dat speciaal is aangelegd voor kinderen. Ook voor de snowboarders kan de pret niet op met aparte terreinen voor racesnowboarders en parken voor de freestylers. Daarnaast moet je zeker eens een bezoekje brengen aan het museum Alpinarium Galtür of aan het sport- en cultuurcentrum.

Skidorpen

 • Galtür

Galtür im Paznauntal in cijfers

Dit Oostenrijkse gebied heeft een hoogtebereik van 1600 tot 2300 meter en beschikt vooral over veel rode pistes. In totaal zijn er veertig pistes aanwezig voor de skiërs en snowboarders. Bovendien is er een uitgebreid loipennetwerk ter beschikking van vijftig kilometer. Verken ook eens de omgeving via de 200 kilometer aangeduide wandelwegen. Zo trek je door het prachtige Paznauntal en het Silvretta gebied.

Snowboarders

Snowboarders leven zich naar hartenlust uit in dit skigebied met een funpark en quarterpipe. Daarnaast kunnen ze hun vaardigheden tonen in de boardercross.

Hoogte: 2300 m

Km Pistes: 40 km

sleeplift stoellift gondel cabinelift kabelspoorbaan
6 24 10 5 3 1 0 0

Foutje gespot ? Laat het ons weten.


Nieuwsbrief ontvangen ?