Home » Oostenrijk » Skigebied Grünau im Almtal print deze pagina
icon skigebied Grünau im Almtal

Skigebied Grünau im Almtal (Oostenrijk)

Algemene info

Het Oostenrijkse skigebied Grünau im Almtal is omgeven door het Totengebergte en is een regio waar gezinnen een heerlijke wintervakantie kunnen beleven. Het gebied concentreert zich grotendeels rond het dorp Grünau en de Kasberg. Bovendien is de regio vooral interessant voor beginnende en middelmatige skiërs en snowboarders. In de zomer zijn er eveneens tal van activiteiten voorzien zoals boogschieten, fietsen, golfen en paardrijden.

Skidorpen

 • Grünau im Almtal

Grünau im Almtal in cijfers

Grünau im Almtal ligt tussen de 620 en 1600 meter hoogte, heeft veertig pisten en vijftig loipen. Om ervoor te zorgen dat de pisten er goed bijliggen beschikt het gebied eveneens over 32 sneeuwkanonnen. De natuur verkennen kan op verschillenden manieren dankzij veertien verschillende wandelroutes en nog talloze georganiseerde tochten in de bergen. Zo kan je al klauterend de pracht en praal ontdekken van het Totengebergte.

Snowboarders

De snowboarders kunnen in dit gebied ook het beste van zichzelf geven buiten de pisten. Zo zijn er verschillende voorzieningen zoals een quarterpipe, halfpipe en een funpark. De boarders kunnen daarnaast ook deelnemen aan de boardercross.

Hoogte: 1600 m

Km Pistes: 40 km

sleeplift stoellift gondel cabinelift kabelspoorbaan
21 17 2 9 1 1 1 0

Foutje gespot ? Laat het ons weten.


Nieuwsbrief ontvangen ?