Home » Oostenrijk » Skigebied Ischgl im Paznauntal print deze pagina
icon skigebied Ischgl im Paznauntal

Skigebied Ischgl im Paznauntal (Oostenrijk)

Algemene info

Het skigebied Ischgl is in Tirol de grondlegger van het moderne wintersporttoerisme. Daardoor hangt er aan een vakantie in deze regio ook een zeker prijskaartje vast, maar is de kwaliteit ook verzekerd. Het gebied bevat enkel het skidorp Ischgl, grenst aan het Zwitserse taksvrije skidorp Samnaun en heeft een van de grootste skipisten van Oostenrijk. Zo worden de off-pisten naast de traditionele pisten ook sterk aanbevolen.

Skidorpen

 • Ischgl

Ischgl im Paznauntal in cijfers

Deze regio ligt tussen de 1377 en 2872 meter en is een waar skioord omwille van de 233 kilometer aan pisten. Langlaufers moeten het met een iets minder groot aanbod stellen, maar hebben nog voldoende ruimte op de 48 kilometer aan loipen die ze ter beschikking hebben. In totaal zijn er 41 skiliften waaronder talloze sleep- en stoeltjesliften, drie gondels en twee cabines die je op de juiste bestemming brengen. De wandelingen in Ischgl leiden je in de meeste gevallen naar de almen of hutten.

Snowboarders

Snowboarders kunnen zich naar hartenlust uitleven naast de verschillende pisten op een quarterpipe, halfpipe en in het funpark. Bovendien wordt er ook een snowboardcross georganiseerd voor de echte strijdlustigen.

Hoogte: 2872 m

Km Pistes: 223 km

sleeplift stoellift gondel cabinelift kabelspoorbaan
38 132 48 12 24 3 2 0

Foutje gespot ? Laat het ons weten.


Nieuwsbrief ontvangen ?