Home » Oostenrijk » Skigebied Kappl im Paznauntal print deze pagina
icon skigebied Kappl im Paznauntal

Skigebied Kappl im Paznauntal (Oostenrijk)

Algemene info

Het Oostenrijkse skigebied Kappl ligt boven de rivier Trisanna en heeft slechts één skidorp, namelijk Kappl. Het is een trekpleister voor gezinnen dankzij The Sunny Mountain Club waar kinderen zich  door de verschillende activiteiten uren kunnen amuseren. Kappl is een bescheiden gebied waar wintersporters naast langlaufen, snowboarden en skiën ook kunnen rodelen en schaatsen. Bovendien moet je zeker eens een kijkje gaan nemen bij de Visnitz-Wasserfall als je in deze regio verblijft.

Skidorpen

 • Kappl

Kappl im Paznauntal in cijfers

Met een hoogtebereik tussen de 1175 en 2960 meter is Kappl een sneeuwzeker gebied. Via de 40 kilometer aan pisten kunnen de snowboarders en skiërs er hun hart ophalen. Voor langlaufers is het aanbod kleiner, amper zeven kilometer loipen zijn er aanwezig in dit gebied. Zes skiliften brengen je tot hoog in de bergen. Wandelen in de magnifieke Tiroolse omgeving is mogelijk aan de hand van talrijke gemarkeerde paden. Daarnaast is deze streek ook gekend om de vele mountainbikeroutes.

Snowboarders

Snowboarders hoeven zich niet te beperken tot de gebruikelijke pisten om een leuke tijd te beleven in dit gebied. In het funpark en de halfpipe kunnen ze eveneens proberen de meest waanzinnige stunts uit te halen.

Hoogte: 2690 m

Km Pistes: 40 km

sleeplift stoellift gondel cabinelift kabelspoorbaan
20 15 5 2 3 1 0 0

Foutje gespot ? Laat het ons weten.


Nieuwsbrief ontvangen ?