Home » Oostenrijk » Skigebied Kleinwalsertal & Oberstdorf print deze pagina
icon skigebied Kleinwalsertal & Oberstdorf

Skigebied Kleinwalsertal & Oberstdorf (Oostenrijk)

Algemene info

Kleinwalsertal & Oberstdorf, beter bekend als het grootste Oostenrijks/Duitse skigebied, omhelst de dorpen Mittelberg, Oberstdorf en Kleinwalsertal en ligt grotendeels in de deelstaat Vorarlberg. Skiërs, snowboarders en langlaufers kunnen hier een topvakantie beleven door de uitgebreide piste- en loipenetwerken. Het gebied is bovendien een ideale plek om met het gezin op vakantie te gaan. Zo zijn er verschillende kinderopvangmogelijkheden, maar ook de ouders worden hier verwend en kunnen ontspannen in de sauna of genieten van een massage.

Skidorpen

 • Kleinwalsertal • Mittelberg • Oberstdorf

Kleinwalsertal & Oberstdorf in cijfers

Het uitgestrekte gebied van Kleinwalsertal & Oberstdorf wordt begrensd door een minimumhoogte van 826 meter en een maximumhoogte van 2224 meter. In totaal zijn er 81 kilometer aan pisten waarop wintersportfanaten zich ettelijke dagen kunnen uitleven. Voor de langlaufers is het aanbod zelfs nog ruimer met 124 kilometer loipen. Via de 36 verschillende skiliften kan je je favoriete bestemming bereiken. Benader de bergen bovendien eens op een andere manier met 50 kilometer aan gemarkeerde wandelpaden, waaronder zowel korte als lange routes.

Snowboarders

In de drie funparken kunnen snowboarders hun grenzen  verleggen en in de boardercross kunnen ze deze kunsten meten met hun tegenstanders.

Hoogte: 2224 m

Km Pistes: 85 km

sleeplift stoellift gondel cabinelift kabelspoorbaan
25 41 15 15 12 3 6 0

Foutje gespot ? Laat het ons weten.


Nieuwsbrief ontvangen ?