Home » Oostenrijk » Skigebied Lungau & Katschberg print deze pagina
icon skigebied Lungau & Katschberg

Skigebied Lungau & Katschberg (Oostenrijk)

Algemene info

Het Oostenrijkse gebied Lungau & Katschberg is een waar langlaufparadijs dankzij de kilometerslange loipen. In deze regio bevinden zich de skidorpen Rennweg, Mariapfarr, Tamsweg, St. Michael im Lungau en Mauterndorf. Het is een sneeuwzeker en rustig oord waar de après-ski niet al te omvangrijk is. Een ding staat vast: wanneer je hier op vakantie komt, keer je met een kleurtje naar huis. De zon is in dit gebied immers steeds je bondgenoot.

Skidorpen

 • Mariapfarr • Mauterndorf • Rennweg • St. Michael im Lungau • Tamsweg

Lungau & Katschberg in cijfers

Lungau & Katschberg bevindt zich op een hoogte tussen 1100 en 2360 meter. Er zijn voor de snowboarders en skiërs 143 kilometer aan pisten voorzien en de langlaufers genieten van bijna dubbel zoveel loipen. Met 245 kilometer hebben ze alleszins een uitgebreid netwerk. Twee cabines en een gondel maken deel uit van de 26 skiliften binnen dit gebied. Bij de wandeltrektochten krijg je bovendien nog een beter zicht op de wondermooie natuur wanneer je van dorp tot dorp trekt.

Snowboarders

Het skioord Lungau & Katschberg heeft voor de snowboarders nog enkele aparte voorzieningen. Zo is er een funpark en een halfpipe waar ze zich kunnen uitleven.

Hoogte: 2360 m

Km Pistes: 143 km

sleeplift stoellift gondel cabinelift kabelspoorbaan
52 64 27 9 14 1 2 0

Foutje gespot ? Laat het ons weten.


Nieuwsbrief ontvangen ?