Home » Oostenrijk » Skigebied Mallnitz & Flattach print deze pagina
icon skigebied Mallnitz & Flattach

Skigebied Mallnitz & Flattach (Oostenrijk)

Algemene info

Mallnitz & Flattach is dankzij de gletsjer Mölltaler een sneeuwzeker gebied en deze regio maakt ook deel uit van het nationale park Hohe Tauern. In dit oord in Karinthië liggen de dorpjes Flattach, Obervellach en Mallnitz. Hier kan elk sportliefhebber zijn gading vinden, zowel op als naast de piste. Zo heb je de mogelijkheid om te klimmen, aan Nordic walking te doen en zelfs om een halve marathon te lopen.

Skidorpen

 • Flattach • Mallnitz • Obervellach

Mallnitz & Flattach in cijfers

Dit skioord bevindt zich op een hoogte van 1267 meter tot 3122 meter boven de zeespiegel. In totaal zijn er voor de snowboarders en skiërs 88 kilometer aan pisten voorzien in Mallnitz & Flattach. De langlaufers worden hier ook niet vergeten en kunnen rekenen op 85 kilometer loipen. Via de vijftien skiliften kan je gemakkelijk tot bij de gewenste plaatsen geraken op de piste. Daarnaast zijn er enkele wandelingen voorzien om het ongerepte landschap te doorkruisen.

Snowboarders

Snowboarders kunnen elkaar uitdagen op de snowboardcross, maar ze kunnen elkaar eveneens beter leren kennen in de twee funparken of in de halfpipe.

Hoogte: 3122 m

Km Pistes: 83 km

sleeplift stoellift gondel cabinelift kabelspoorbaan
21 48 19 7 4 3 1 0

Foutje gespot ? Laat het ons weten.


Nieuwsbrief ontvangen ?