Home » Oostenrijk » Skigebied Ötscherland print deze pagina
icon skigebied Ötscherland

Skigebied Ötscherland (Oostenrijk)

Algemene info

Ötscherland herbergt als gebied de twee dorpen Annaberg en Göstling. In deze regio vindt elke wintersportfanaat zijn gading dankzij de evenwaardige pisteverdeling. Bovendien kunnen snowboarders zich te goed doen aan nog enkele speciale voorzieningen en werd er ook aan de langlaufers gedacht. Een gezinsvakantie is hier perfect mogelijk dankzij de aanwezigheid van The Sunny Kids Park waar de allerkleinsten hun dagen kunnen doorbrengen. Om wat cultuur op te snuiven ben je in dit gebied eveneens aan het juiste adres.

Skidorpen

 • Annaberg im Ötscherland • Göstling

Ötscherland in cijfers

Deze regio strekt zich uit op een hoogte tussen de 730 meter en 1839 meter. Zowel skiërs en snowboarders als langlaufers kunnen hier de tijd van hun leven beleven. Zo is er een pistenetwerk van 62 kilometer aanwezig en voor de loiperoutes doen ze er in Ötscherland nog een schepje bovenop met 79 kilometer. Er is met 30 stoeltjes- en sleepliften eveneens een ruim aanbod aan vervoersmogelijkheden om je naar jouw geliefde plekjes te brengen.

Snowboarders

In twee funparks en in een halfpipe kunnen snowboarders het beste van zichzelf geven. De echte talenten kunnen bovendien deelnemen aan de boardercrosswedstrijd.

Hoogte: 1839 m

Km Pistes: 56 km

sleeplift stoellift gondel cabinelift kabelspoorbaan
24 25 13 18 12 0 0 0

Foutje gespot ? Laat het ons weten.


Nieuwsbrief ontvangen ?