Home » Oostenrijk » Skigebied Pyhrn-Priel-Gebiet print deze pagina
icon skigebied Pyhrn-Priel-Gebiet

Skigebied Pyhrn-Priel-Gebiet (Oostenrijk)

Algemene info

Het Pyhrn-Priel-Gebiet ligt in het Oostelijke deel van de Alpen en telt de twee skidorpen Hinterstoder en Spital am Pyhrn. De diverse natuurgebieden in deze streek zijn op zich al de moeite om te bezoeken. Zo is er het natuurpark Kalkalpen dat je laat betoveren door de bosrijke omgeving met bergen en beken langs de vele wandelpaden. Fietsers en mountainbikers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging vinden hun gading in Pyhrn Priel. Maar het zijn vooral de langlaufers die hier een ware topvakantie zullen beleven.

Skidorpen

 • Hinterstoder • Spital am Pyhrn

Pyhrn-Priel-Gebiet in cijfers

Dit oord heeft een hoogtebereik van 807 meter tot 1870 meter. Voor de snowboarders en skiërs zijn er 60 kilometer aan pisten die bereikbaar zijn via 17 skiliften, waaronder ook een gondel en een kabelbergbaan. Langlaufers hebben meer voorzieningen in dit gebied en kunnen genieten van een loipenetwerk van 116 kilometer. Het is er eveneens de moeite om de wandelschoenen steeds in de aanslag te houden, 150 kilometer aan wandelwegen voeren je doorheen prachtige landschappen.

Snowboarders

In het funpark kunnen snowboarders het beste van zichzelf tonen en die kunsten kunnen ze nadien in een boardercross in de strijd werpen.

Hoogte: 1870 m

Km Pistes: 47 km

sleeplift stoellift gondel cabinelift kabelspoorbaan
20 28 12 11 4 1 0 1

Foutje gespot ? Laat het ons weten.


Nieuwsbrief ontvangen ?