Home » Oostenrijk » Skigebied Seefeld & Leutasch print deze pagina
icon skigebied Seefeld & Leutasch

Skigebied Seefeld & Leutasch (Oostenrijk)

Algemene info

In Seefeld & Leutasch in de deelstaat Tirol liggen de skidorpen Scharnitz, Leutasch, Seefeld en Mösern. Terwijl Leutasch zich vooral leent voor de beginnende skiërs en snowboarders, kunnen de echte professionals beter Seefeld opzoeken voor een sportieve uitdaging. Op cultureel vlak zal je hier eveneens je gading vinden doordat er verschillende concerten, feesten en kermissen worden georganiseerd. Ben je eerder het sportieve type, dan kan je hier ook paragliden, zwemmen, schaatsen of een andere sport kiezen.

Skidorpen

 • Leutasch • Mösern bei Seefeld • Scharnitz • Seefeld

Seefeld & Leutasch in cijfers

De regio strekt zich uit tussen de 1230 en 2065 meter hoogte en legt met 266 kilometer aan loipen sterk de nadruk op langlaufen. Voor de skiërs en snowboarders is er een pistenetwerk van 48 kilometer aanwezig en zijn het vooral de blauwe pisten die veelvuldig voorkomen. Met 32 skiliften valt elke plaats in dit skigebied gemakkelijk te bereiken. Met 450 kilometer aan gemarkeerde wandelwegen kan je bovendien helemaal tot rust komen in de bergen.

Snowboarders

In dit gebied zullen snowboarders zich niet gauw vervelen. Voor hen is er immers een funpark, quarterpipe en halfpipe aanwezig.

Hoogte: 2065 m

Km Pistes: 48 km

sleeplift stoellift gondel cabinelift kabelspoorbaan
35 10 3 23 6 2 0 1

Foutje gespot ? Laat het ons weten.


Nieuwsbrief ontvangen ?