Home » Oostenrijk » Skigebied Skiarena Kärnten Nassfeld-Hermagor print deze pagina
icon skigebied Skiarena Kärnten Nassfeld-Hermagor

Skigebied Skiarena Kärnten Nassfeld-Hermagor (Oostenrijk)

Algemene info

Dit Oostenrijkse skioord met de dorpen Hermagor en Sonnenalpe Nassfeld-Sonnleitn is een sneeuwzeker gebied waar de jeugd meer dan welkom is. Speciaal voor hen werd het hotel The Cube in dit gebied neergezet. Uitdagingen vinden ze hier genoeg met verschillende eenvoudige en middelzware pisten. Bovendien kunnen ze 's avonds nog nagenieten in de plaatselijke discotheek. Schuif je liever je voeten onder tafel na een lange dag, dan zal je in het culinaire hart van de Gailtal vallei zeker niet op je honger blijven zitten. Overigens hebben deelnemers van de Junior World Cup en de FIS Snowboard World Cup hun vaardigheden al uitgebreid op deze sneeuwmat getest.

Skidorpen

 • Hermagor • Sonnenalpe Nassfeld-Sonnleitn

Skiarena Kärnten Nassfeld-Hermagor in cijfers

Skiarena Kärnten Nassfeld-Hermagor begint op een hoogte van 610 meter en eindigt op 2020 meter. Skiërs en snowboarders hebben met 110 kilometer aan pisten meer dan genoeg mogelijkheden om hun dagen duchtig te vullen. Maar liefst dertig skiliften brengen de wintersportfanaten op de juiste bestemming. Ook langlaufers zijn er aan het juiste adres want voor hen werd er een loipenetwerk van 111 kilometer voorzien. De natuur hoef je niet alleen op de latten te bewonderen, trek eropuit met de rugzak en volg een tocht aan de hand van de duizend kilometer bewegwijzerde wandelwegen. De echte liefhebbers kunnen zelfs even de grens over en heerlijk kuieren in het zonnige Italië.

Snowboarders

In dit skioord worden de wensen van snowboarders vooropgesteld. Met twee funparken, een halfpipe en een quarterpipe kunnen de boarders hun hart ophalen. Bovendien is er ook een boardercross waarin ze zich kunnen uitleven.

Hoogte: 2020 m

Km Pistes: 110 km

sleeplift stoellift gondel cabinelift kabelspoorbaan
30 69 11 17 8 5 0 0

Foutje gespot ? Laat het ons weten.


Nieuwsbrief ontvangen ?