Home » Oostenrijk » Skigebied Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang print deze pagina
icon skigebied Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang

Skigebied Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang (Oostenrijk)

Algemene info

Het Oostenrijkse gebied Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang heeft zijn naam niet gestolen. In de dorpen Hinterglemm, Saalbach, Leogang en Maishofen wordt een vakantie immers een heuse belevenis. Zo zijn veel actie en weinig rust de sleutelbegrippen in Saalbach en Hinterglemm. Overdag op de piste en tot in de vroege uurtjes in de verschillende bars en pubs. Wie een goedkopere formule opteert, kan een reis boeken naar het budgetvriendelijke Maishofen of in het vroegere mijnwerkersdorpje Leogang.

Skidorpen

 • Leogang • Saalbach Hinterglemm • Viehhofen

Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang in cijfers

Met 200 kilometer aan pisten en 122 kilometer aan loipen krijgt elke wintersporter hier zijn welverdiende vakantie. Het gebied situeert zich tussen een hoogte van 840 meter en 2200 meter en dankzij de 45 skiliften bereikt elke toerist probleemloos zijn geliefde plekjes. De ongerepte natuur verkennen is hier eveneens mogelijk via verschillende georganiseerde wandeltochten. Een romantische fakkeltocht of boswandeling voor het hele gezin, het behoort in dit oord allemaal tot de opties.

Snowboarders

Recent werd een van de twee funparken nog vernieuwd, dus snowboarders kunnen hier genieten van de nieuwste voorzieningen. Daarnaast is er nog een boardercross aanwezig voor de echte competitiebeesten.

Hoogte: 2200 m

Km Pistes: 200 km

sleeplift stoellift gondel cabinelift kabelspoorbaan
90 95 15 22 17 16 0 0

Foutje gespot ? Laat het ons weten.


Nieuwsbrief ontvangen ?