Home » Oostenrijk » Skigebied Stubaital print deze pagina
icon skigebied Stubaital

Skigebied Stubaital (Oostenrijk)

Algemene info

In dit Oostenrijkse gletsjerskigebied kunt u in de vier skidorpen Fulpmes, Neustift, Telfes, Mieders een leuke wintervakantie beleven. In Mieders staat rust centraal, Fulpmes is dan weer ideaal voor gezinnen en Neustift staat bekend als een drukbezocht winteroord. In al deze dorpen zijn er naast de gebruikelijke skimogelijkheden nog vele andere opties. Zo kan je er ook zwemmen, ontspannen in de sauna, tennissen of paardrijden. Cultuurliefhebbers hoeven ook niet op hun honger te zitten, maar kunnen enkele musea gaan bezoeken waaronder het ijspickelmuseum en het streekmuseum.

Skidorpen

 • Fulpmes • Mieders • Neustift • Telfes

Stubaital in cijfers

Stubaital ligt op een hoogte van 982 meter tot 3333 meter. Voor snowboarders en skiërs zijn hier in totaal 149 kilometer aan pisten aanwezig en aan de langlaufers werd er ook gedacht met 120 kilometer loipen. Veertig skiliften brengen de passagiers naar hun geliefde plekjes in dit oord. Gletsjers, bronnen, bergen en beekjes, ontdek ze allemaal via de verschillende georganiseerde wandelingen.

Snowboarders

Deze plek is perfect afgestemd op de verlangens van elke snowboarder. Naast de pisten kunnen ze zich uitleven in twee funparken en twee halfpipes. Bovendien zijn er twee boardercrosswedstrijden waar ze zich in de sportieve strijd met elkaar kunnen meten.

Hoogte: 3333 m

Km Pistes: 147 km

sleeplift stoellift gondel cabinelift kabelspoorbaan
68 47 34 22 10 3 5 0

Foutje gespot ? Laat het ons weten.


Nieuwsbrief ontvangen ?