Home » Oostenrijk » Skigebied Weißensee print deze pagina
icon skigebied Weißensee

Skigebied Weißensee (Oostenrijk)

Algemene info

Het Oostenrijkse skigebied Weißensee gelegen in het zuidwesten van de deelstaat Karinthië heeft slechts één dorp dat dezelfde naam draagt. Hier aan wintersport doen is geen drukke aangelegenheid, integendeel, voor een stressloze vakantie bent u hier helemaal aan het juiste adres. Langlaufers krijgen in deze regio hun dagen zeker gevuld. Skiërs en snowboarders kunnen nog deelnemen aan andere winteractiviteiten om wat extra variatie in hun wintervakantie te brengen.

Skidorpen

 • Weißensee

Weißensee in cijfers

Weißensee heeft een hoogtebereik van 930 tot 1350 meter. Vooral de langlaufers kunnen hier een geslaagde vakantie beleven dankzij de 70 kilometer aan loipen. Voor snowboarders en skiërs valt er in dit oord heel wat minder te beleven. Zij kunnen beschikken over amper 6 kilometer aan pisten. Daarom zijn de 5 skiliften in dit gebied ruimschoots voldoende om het gebied in de hoogte te ontgrendelen.

Snowboarders

Voor de snowboarders is er een funpark aanwezig waar ze zich helemaal kunnen uitleven. Deze boarders kunnen hun kunsten eveneens tonen in een boardercrosswedstrijd. 

Hoogte: 1350 m

Km Pistes: 6 km

sleeplift stoellift gondel cabinelift kabelspoorbaan
3 3 0 1 4 0 0 0

Foutje gespot ? Laat het ons weten.


Nieuwsbrief ontvangen ?