Home » Oostenrijk » Skigebied Zillertal: Ski Zillertal 3000 print deze pagina
icon skigebied Zillertal: Ski Zillertal 3000

Skigebied Zillertal: Ski Zillertal 3000 (Oostenrijk)

Algemene info

Zillertal 3000 is het grootste onderdeel van Zillertal in Tirol en omvat de dorpen Mayrhofen, Landersbach-Hintertux, Hippach en Finkenberg. In Mayrhofen en Hippach liggen de skibergen Ahorn en Penken waarop wintersporters het beste van zichzelf kunnen geven. Naast de pisten kunnen ze bovendien het landschap ontdekken met de panoramatrein, het nachtleven induiken met een van de vele optredens of gaan fitnessen. Dankzij de gletsjer in Hintertux is deze regio bovendien altijd sneeuwzeker. Een beginner of professional zal zijn grenzen in Zillertal 3000 blijven verleggen.  

Skidorpen

 • Finkenberg • Hippach • Lanersbach-Hintertux • Mayrhofen

Zillertal: Ski Zillertal 3000 in cijfers

Deze streek is gevestigd op een hoogte tussen de 620 en 3250 meter. Hier kunnen snowboarders en skiërs de tijd van hun leven hebben met 225 kilometer aan pisten. Langlaufers zijn eveneens aan het juiste adres met 75 kilometer aan loipen. De 59 skiliften vervoeren de wintersporters naar alle besneeuwde toppen. In Zillertal is wandelen mogelijk via de 1000 kilometer aan wandelwegen.

Snowboarders

Snowboarders kunnen zich volledig uitleven in de twee funparken, twee halfpipes en twee quarterpipes. Er wordt eveneens een boardercross gehouden zodat de boarders hun talenten kunnen toetsen aan die van hun tegenstanders.

Hoogte: 3250 m

Km Pistes: 225 km

sleeplift stoellift gondel cabinelift kabelspoorbaan
32 134 59 25 22 11 1 0

Foutje gespot ? Laat het ons weten.


Nieuwsbrief ontvangen ?