Home » Nederland » Skipiste Skidöme Rucphen print deze pagina

Skipiste Skidöme Rucphen (Rucphen, Nederland)

Algemene info

Skidöme Rucphen photo, copyright:

Steeds meer mensen bereiden zich in eigen land voor op hun wintersportvakantie. Skidöme Rucphen biedt daarvoor de beste omstandigheden; perfecte sneeuw, goede service en deskundige begeleiding. Alle lessen worden immers gegeven door nationaal en internationaal gediplomeerde en erkende ski- en snowboardinstructeurs/-trices. De skipiste is uitermate geschikt voor beginnende en gevorderde skiërs en snowboarders. Op elk niveau worden cursussen aangeboden. De proefles is speciaal bedoeld voor mensen die nog nooit op ski’s of een snowboard hebben gestaan. Vanaf een leeftijd van 4 jaar kunnen kinderlessen worden gevolgd. Voor de lessen van de allerkleinsten (4 t/m 6 jaar) wordt de groepsgrootte aangepast.
Skidöme onderscheidt zich van andere Nederlandse wintersportcentra op het gebied van kwaliteit, service en klantvriendelijkheid, en is de eerste en enige in Europa in het bezit van het ISO 9002 certificaat. Skidöme is aangesloten bij diverse brancheorganisaties zoals de Nederlandse Ski Vereniging, Recron, Mitex, Koninklijke Horeca Nederland en de VVV.
Iedereen is van harte welkom bij Skidöme, zowel de actieve skiër en snowboarder, als de toeschouwer. Vanuit het gezellige en sfeervolle café-restaurant “ De Nederlandse Alp “ heeft men een goed zicht op de activiteiten die op de piste plaatsvinden.

Totaal aantal pistes

1 piste

sleeplift stoellift
1 0 0 2 0

Adres & contact

Baanvelden 13
4715 ZH Rucphen
Tel.: +31 165 343 134

http://www.skidome.nl

info@skidome.nl

Kaartinformatie beschikbaar vanaf 01/10/2010 (dummy-info hieronder)

skimap preview

Weersinfo Ardennen


Nieuwsbrief ontvangen ?