Home » Wens Chalets » Chalet In de wolken print deze pagina
icon

Chalet In de wolken

In de wolken foto chalet

Gelegen in : Skidorp Les Menuires ( Skigebied Les Trois Vallées )

Aantal slaapkamers : 8

Maximum aantal gasten : 20

Bijzonderheden : ski in - ski out, Kristal chalet,sauna,jacuzzi

Dorp

Les Ménuires is vanwege zijn centrale ligging in Les Trois Vallées de perfecte uitvalsbasis om het totale skigebied te ontdekken. Les Ménuires bestaat uit een oud en een nieuwer gedeelte. Preyerand-La Croisette is het oude centrum met vooral hoogbouw. Het nieuwere gedeelte, Reberty-Les Bruyères, is eigenlijk een dorpje op zich, geheel gebouwd in chaletstijl met veel hout en natuursteen. In beide gedeelten vindt u allerlei winkels, restaurants, cafés en een discotheek. Verder is er een fitnesscentrum met sauna en een zwembad. Les Bruyères heeft bovendien ook nog een ijsbaan.

Chalet

Het prachtige en perfect gelegen chalet In de Wolken is in 2001 gebouwd aan de leuke kant van Les Menuires, Reberty Village genaamd. U stapt zo vanuit het chalet de piste op. U geniet van de open haard midden in de woonkamer en de sauna met jacuzzi onderin het chalet. Langs het chalet loopt een blauwe piste naar de gondel Les Bruyeres. Vandaaruit zijn er diverse afdalingen naar Val Thorens of Meribel te maken.

Skigebied

Dit is een van de grootste aaneengesloten skigebieden ter wereld. Ongeveer 600 km piste, vele off-piste mogelijkheden en een aantal grote snowparken voor boarders. Het skigebied ligt erg hoog (1300-3200 m) en is zeer sneeuwzeker. Het skigebied is open tot eind april (!).
Kenmerkend voor Les Trois Vallees is de snelle en effectieve infrastructuur. De liften zijn snel en comfortabel.
Een beginnend skier kan zich prima vermaken op de wat rustigere en vriendelijkere pistes richting St. Martin de Belleville.

Meer info

Stel uw vraag hier

Nieuwsbrief ontvangen ?