Home » Magazine Artikels » Oostenrijk Artikels » Nauders aan de reschenpass print deze pagina

Nauders aan de reschenpass

De sneeuwzekere geheimtip in de drielandenregio

Ski- en winterparadijs Nauders aan de Reschenpass wordt in Tirol gezien als geheimtip, een onderscheiding voor deze veelzijdige regio rond het drielandenpunt Oostenrijk-Italië-Zwitserland. Het sneeuwzekere skigebied is het meest geschikt voor een ontspannen wintervakantie met het hele gezin. Naast perfect geprepareerde pistes, wachten in Nauders ook heel wat loipekilometers, een Funpark, een eigen Familypark, de langste rodelbaan van de Alpen en drie nieuwe, heerlijke freeride routes door de diepsneeuw. Brede pistes, vrijwel geen wachttijden aan de liften, een uitgebreid programma – zowel voor de jeugd als voor de allerjongste pistebestormers – en dat alles met een uitstekende prijskwaliteitverhouding. Gezinsvriendelijkheid, sneeuwzekerheid en veiligheid zijn hier van het grootste belang. De pistes zijn niet overvol, en aangename relaxzetels in het hele skigebeid zorgen voor extra ontspanning tijdens een pauze met panoramisch uitzicht.

Nauders - Familie op de piste

Comfort en moderne architectuur

Kabelbaancentrum Nauders – met uiterst modern skidepot, top-sportwinkel, indoorkassa’s en restaurant. De nieuwe Stieralm wordt een restaurant waar moderniteit en traditie elkaar tegenmoetkomen. De perfecte ligging, het uitzicht en zo’n 200 zitplaatsen binnen en buiten, zorgen voor een unieke omgeving.

Goud voor Bergbahnen Nauders: Internationaal pistekeurmerk bevestigt de hoogste kwaliteit

Het experten-team van skiareatests heeft anoniem de Europese Alpen getest en verschillende skigebieden onder de loep genomen. Nauders is hier als winnaar uit de bus gekomen met maximaal aantal punten.

Meer informatie: www.nauders.com

Gepost door highlifeplus op Tuesday, 31 January 2017

Nieuwsbrief ontvangen ?