Nieuwsartikelen
Hoewel ‘Disruption’ in het Engels zoveel als ‘verstoring’ betekent, zal je dat met deze ski juist niet ervaren. Dit komt omdat allerlei soorten ‘verstoringen’ en ‘irritaties’, zoals kleine hobbels, betrouwbaar worden gedempt dankzij de innovatieve technologie Dark Matter Dampening (DMD). Soepel wisselen van kanten is overigens ook inbegrepen.
Read More
Je wilt vooral je vaardigheden op de piste verbeteren, maar soms word je nieuwsgierig en ga je ongepland toch offpiste. Met de Völkl Flair 76 ski’s is dat geen probleem want de speciale tip-rocker vergroot aanzienlijk het toepassingsgebied van de ski zonder het inzetten van bochten te bemoeilijken.
Read More
Als je deze winter wat meer actie wilt, dan is de Salomon S/Max N8° een goede keuze. Met zijn houten kern biedt deze ski voldoende stabiliteit en worden kleine foutjes snel vergeven. Bovendien zorgt de Edge Amplifier voor behoorlijk wat behendigheid en verbeterde grip.
Read More
De S/MAX N°8 is perfect voor semi-gevorderde skiesters die hun techniek nog meer willen verbeteren. De ABSzijkanten zorgen ervoor dat je de ski’s moeiteloos onder controle houdt terwijl je manoeuvres maakt. En de slalom-specifieke Edge Amplifier verbetert de flex, wat betekent dat je minder kracht nodig hebt om je bochten met precisie af te werken.
Read More
Met de Flair 76 ski’s leer je op een-twee-drie dynamische parallelle bochten te maken. De zijkanten van de ski’s zorgen ervoor dat je de bocht gemakkelijk kunt initiëren, terwijl de vMotion1-binding de krachtoverbrenging op de ski verbetert. De gelijknamige taille van 76 mm is ideaal voor middelzware tot meer veeleisende afdalingen, waar jij je nieuwe...
Read More
De Disruption-ski’s van K2 zijn de ideale partner voor wie hoge snelheidsniveaus aandurft. Bochten nemen wordt makkelijker dankzij de Catch Free Rocker. De speciale I-Beamversterking langs de zijkant geeft de ski meer stabiliteit en verbetert de krachtoverbrenging. Zo kan jij met een gerust hart de snelheid opvoeren.
Read More