Nieuwsartikelen
07
dec
Heb jij je deze winter voorgenomen om hogere snelheden uit te proberen? Heel goed, ga ervoor! Met de Rebels eXSR hoef je zelfs geen comfort op te geven, want de middelbreedte en de sidecut ondersteunen je met veel grip en precisie bij elke bocht. De innovatieve Energy Management Circuit Technologie vermindert bovendien trillingen en verhoogt...
Read More
De S/Max 10 zorgt ervoor dat je je comfortabel voelt op de piste en moedigt ambitieuze skiërs aan om hun grenzen te verleggen. De verbeterde Edge Amplifier zorgt niet alleen voor meer grip in bochten, maar ook voor een soepelere glij-ervaring. Bovendien draagt de houten kern met sandwich-zijwanden bij aan de stabiliteit van de ski.
Read More
De Forza 50 van Rossignol is duidelijk ontworpen om bewust van elke bocht te kunnen genieten. Dit wordt voornamelijk mogelijk gemaakt door de Oversized Sidecut, de combinatie van een smalle taille en brede ski-uiteinden. Hierdoor gaat de overdracht van kracht naar de ski gemakkelijker en heb je betere grip op de randen. Ook de materiaalcombinatie...
Read More
Dankzij de bredere voorkant en de verbeterde Tip & Tail Rocker, kan de Deacon 72 soepel bochten maken. Dit betekent dat je niet langer beperkt wordt als je spontaan besluit de diepe sneeuw in te duiken. Bovendien hoef je dankzij de Tailored Fiber Placements minder kracht te zetten. De koolstofvezels zijn speciaal afgestemd op het...
Read More
Als je de ski-microbe flink te pakken hebt, is de Addikt Pro vast en zeker jouw vriend deze winter. Dankzij de smalle taille en de innovatieve Motion Tail Technologie kunnen er kleine foutjes gemaakt worden zonder dat je de controle over de ski verliest. Ook wat de radius betreft, nodigt de Addikt je uit om...
Read More
De Nordica DBM Multigaraski’s kunnen in één woord worden omschreven als ‘krachtig’. Deze sportieve krachtpatser dankt deze eigenschap vooral aan de innovatieve Double Core-constructie. Deze constructie bestaat uit twee houten kernen die boven op elkaar zijn geplaatst en omhuld zijn door twee lagen titanal. Hierdoor komen zowel snelheid als precisie volledig tot hun recht.
Read More
Van snelle afdalingen tot uitstapjes naar de diepe sneeuw, niets brengt de richtingsstabiliteit van de Experience 82 in de war. Dit alles dankzij de Drive Tip Technologie, bestaande uit dempend materiaal aan de voorkant van de ski in combinatie met directionele vezels aan de ski-spits.
Read More
De Redster Q7.8 staat voor meer middelbreedte en voor meer snelheid. Deze latten zijn bedoeld voor ervaren skiërs die zich thuis voelen op verschillende terreinen. De All Condition Piste Shape ondersteunt deze voorkeur net zo goed als het innovatieve Revoshock-systeem, dat trillingen absorbeert en de ski indrukwekkende richtingsstabiliteit biedt.
Read More
Of het nu gaat om diepe sneeuw, verse sneeuw, firn of ijs, met de Deacon-ski’s aan je voeten, kan je elke situatie aan. Zowel de zijwanden als het titanal-frame dragen bij aan opmerkelijke stabiliteit. Bovendien biedt de speciale 3D.Glass Technologie in het bindinggebied de ski veelzijdigheid en veerkracht.
Read More
James Bond wordt vaak met actie, skills, aantrekkingskracht en luxe geassocieerd. Deze winter heeft Bogner al deze elementen samengebracht in één enkele ski. Het merk nodigt ervaren skiërs die op zoek zijn naar avontuur uit om deze opwindende eigenschappen te ervaren. Het opvallende rode randje benadrukt alvast het actieve karakter van deze ski’s.
Read More
1 2 3 6