Home » Zwitserland » Skidorp Eischoll print deze pagina
icon skigebied Eischoll

Skidorp Eischoll (Zwitserland)

Algemene info

Het charmante dorp Eischoll situeert zich op een wondermooi bergterras aan de zuidkant van het Rhônedal. Deze bergplaats is te bereiken met de auto via Visp of Turtmann, of natuurlijk met de kabelbaan vanaf Raron. Beide verschaffen de gasten een adembenemend uitzicht op het berglandschap tijdens de trip. In de buurt lonkt ook het skigebied Rund um Visp. En  andere dorpen, zoals Saas-Fee, Bettmeralp en Zermatt zijn binnen een klein uur te bereiken vanuit dit punt. Het is dus een plek die je nog alle kanten uitstuurt wanneer dat je wens is. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat zoiets onvermijdelijk is. Eischoll heeft immers genoeg te bieden en komt zowaar aan alle eisen tegemoet van de gemiddelde wintersporter en levensgenieter. 

Voor deze regio is er (nog) geen kaartinfo beschikbaar

Skigebied

Rund um Visp

Hoogteligging dorp

1220 m

Aantal km piste

100 km in skigebied Rund um Visp

sleeplift stoellift gondel cabinelift kabelspoorbaan
32 38 22 25 6 1 0 0

Toeristische informatie

Eischoll Tourismus

Tel. +41 (0)27 934 24 43
Info@eischoll.ch

Skischolen

Eén aanwezige skischool met tien beschikbare leerkrachten. De alpinecursus duurt vijf dagen en kost je 100 euro. Voor de snowboardlessen gelden dezelfde voorwaarden.

Kinderinfo

Slechts een enkele babylift aanwezig. Verder zijn er geen specifieke dingen voorzien voor de kleinsten. Wel kunnen de ouders een overzicht met babysitters en crèches ophalen aan de infobalie van de dienst toerisme.

Sport & Fitness

In Eischoll kan je naar hartenlust skiën, snowboarden, langlaufen, rodelen en wandelen. Jammer maar helaas, er is geen wellness voorzien. 

Après-ski, uitgaan en nachtleven

Een te verwaarlozen après-ski helaas, en een haast onbestaand nachtleven. Goed uitrusten is hier echt de boodschap. Wie een tafeltje wil reserveren moet er als de kippen bij zijn, er zijn namelijk maar vier restaurants in het dorp. 

Afstand tot Brussel

761 km

Dichtstbijzijnde luchthaven

Genève (met busdienst)

Dichtstbijzijnde treinstation

Raron op 3 km afstand (met busdienst)

excerpt of article here.

Weersinfo

Voor deze regio is er (nog) geen weersinfo beschikbaar

Voor deze regio is er (nog) geen kaartinfo beschikbaar


Foutje gespot ? Laat het ons weten.


Nieuwsbrief ontvangen ?