Home » Italië » Skidorp Folgaria, Lavarone & Luserna print deze pagina
icon skigebied Folgaria, Lavarone & Luserna

Skidorp Folgaria, Lavarone & Luserna (Italië)

Algemene info

Folgaria, Lavarone & Luserna zijn door de jaren heen wel opmerkelijk geliefd geworden bij de wintersportfanaten. Met name de skiliefhebbers trekken hier heen van heinde en verre. Het aanbod in pisten is dan ook aanzienlijk groot en gevarieerd. Het is ook één van de meest uitdagende skigebieden van heel Trentino dankzij de oude Oostenrijk-Hongarijse forten die verspreid liggen over de pistes. Zo worden in het hoogseizoen tours georganiseerd om deze bouwwerken eens van dichterbij de mogen aanschouwen met de Skitour dei Forti. 

Skigebied

Folgaria, Lavarone & Luserna

Hoogteligging dorp

1160 m

Aantal km piste

90 km in skigebied Folgaria, Lavarone & Luserna

sleeplift stoellift gondel cabinelift kabelspoorbaan
26 52 12 8 20 0 0 0

Toeristische informatie

Azienda per il Turismo

Tel. 0039-0464-724100
Info@montagnaconamore.it
www.montagnaconamore.it

Skischolen

Vijf skischolen in de omtrek gevestigd waar de cursussen vijf dagen duren en gemiddeld 120 euro kosten. Op aanvraag kan je in groepsverband profiteren van Nederlandstalige lessen. 

Kinderinfo

Voor kinderen is er een kinderopvang en skikinderopvang voorzien, beiden toegankelijk vanaf drie jaar. Ook is er een babylift en een lopende band lift gevestigd voor de families; 

Sport & Fitness

Gasten kunnen hier naar hartelust skiën, snowboarden, langlaufen, wandelen, curlen, rodelen, fitnessen, zwemmen, tennissen, squashen, schaatsen, snowraften, snow scooteren, hondensleeën, paardrijden, paragliden, parapenten, en ga zo maar door.

Après-ski, uitgaan en nachtleven

Uitgaan is een gezellige bedoening hier met de tientallen restaurants, bars, cafés, pubs, de pianobar, de tea room, de wijnbar, de twee disco's, de twee bioscopen, het theater en de concertzaal.

Afstand tot Brussel

1054 km

Dichtstbijzijnde luchthaven

Verona

Dichtstbijzijnde treinstation

Rovereto

excerpt of article here.

Weersinfo


Foutje gespot ? Laat het ons weten.


Nieuwsbrief ontvangen ?