Home » Frankrijk » Skidorp Méribel print deze pagina
icon skigebied Méribel

Skidorp Méribel (Frankrijk)

Algemene info

Méribel is zo één van die charmante dorpjes, gelegen temidden van natuurlijk schoon en in het bezit van een aantrekkelijk skigebied. Zo ééntje waarvan het decor altijd gebruikt wordt in romantische films die zich afspelen in de bergen. Geheel terecht, want de omgeving en de vergezichten die dit vakantieoord bieden, zijn er werkelijk om je uren aan te vergapen. Méribel is dan ook gesitueerd in het hart van Les Trois Vallées en geeft ook nog eens verbinding met het skigebied van Courchevel. Sneeuw- en sportpret troef dus voor ieder niveau in een fenomenale scene. 

Skigebied

Les Trois Vallées

Hoogteligging dorp

1800 m

Aantal km piste

600 km in skigebied Les Trois Vallées

sleeplift stoellift gondel cabinelift kabelspoorbaan
317 215 74 71 70 40 0 0

Toeristische informatie

Méribel Tourisme
Tel. 0033-479-086001
info@meribel.net
www.meribel.net

Skischolen

Maar liefst vijf skischolen met 450 profs tot uw dienst op de oefenweide en de blauwe, rode en zwarte pistes. Lessen in het Nederlands volgen is in dit idyllische oord geen enkel probleem. De cursussen duren vijf dagen en bedragen ongeveer 160 euro. Het is om het even of je onder begeleiding wil gaan skiën, snowboarden of langlaufen. 

Kinderinfo

Voor de jongsten van de familie is er een degelijke kinderopvang, skikinderopvang, kinderkaroussel en babylift voorzien. Allemaal vanaf één jaar toegankelijk. 

Sport & Fitness

Gasten kunnen hier hun hart ophalen in het skiën, snowboarden, langlaufen, wandelen, rodelen, curlen, hondensleeën, paardrijden, schaatsen, tennissen, squashen, paragliden, fitnessen, snowraften, enzovoorts. 

Après-ski, uitgaan en nachtleven

Een vibrante après-ski waar iedereen een beste tijd beleeft! Er zijn 80 restaurants, 47 bars, 23 tea rooms, acht pubs, drie disco's, drie dancings, twee bioscoopcomplexen, kunstgalerijen en nog zo veel meer gevestigd in Méribel. 

Afstand tot Brussel

967 km

Dichtstbijzijnde luchthaven

Genève op 135 km afstand (met busverbinding)

Dichtstbijzijnde treinstation

Moûtiers op 18 km afstand (met busdienst)

excerpt of article here.

Weersinfo


Foutje gespot ? Laat het ons weten.


Nieuwsbrief ontvangen ?