Home » Italië » Skidorp Passo San Pellegrino print deze pagina
icon skigebied Passo San Pellegrino

Skidorp Passo San Pellegrino (Italië)

Algemene info

Bergdorp Passo San Pellegrino is gelegen op de pashoogte, dichtbij de dikke lagen sneeuw. Eigenlijk is het een verzameling van accommodaties, een kleine nederzetting van moderne, stijlvolle hotels en traditionele houten chalets. Toch is de setting hier een pak minder sfeervol dan de plaatsen in de directe nabijheid van Pellegrino. Maar dat maakt het piste- en sportaanbod meteen weer helemaal goed voor de gasten. Deze laatste komen uiteindelijk toch voor de wintersport en betalen niet enkel om te kunnen genieten van een mooie aanblik. Bovendien compenseert het idyllische berglandschap met de uiterlijke tekortkomingen van het oord zwaar. En de verbinding met de omgelegen plekken verloopt vlot. Wat aangenaam is voor de gasten die graag ook eens uitwijken naar andere oorden tijdens hun verblijf. Niet oninteressant: je kan hier vertoeven in het Hotel Monzoni, het enige in het skigebied dat met vier sterren prijkt. 

Skigebied

Tre Valli

Hoogteligging dorp

1918 m

Aantal km piste

49 km in skigebied Tre Valli

sleeplift stoellift gondel cabinelift kabelspoorbaan
51 33 11 11 13 3 0 0

Toeristische informatie

www.dolomitisuperski.com

Skischolen

Eén skischool waar de cursussen vijf dagen duren en gemiddeld 145 euro kosten.

Kinderinfo

Er is een skikinderopvang, kinderkaroussel en een babylift beschikbaar voor de families.

Sport & Fitness

Gasten kunnen hier naar hartelust skiën, snowboarden, langlaufen, wandelen, snowraften, hondensleeën, schaatsen, rodelen, curlen, paardrijden, zwemmen, paragliden, parapenten, enzovoorts.

Après-ski, uitgaan en nachtleven

Uitgaan doet men bescheiden doch gezellig in de tien restaurants, acht bars, acht cafés. Mensen doen er goed aan op tijd in hun bed op te zoeken voor wat nachtrust. Die ze bovendien goed kunnen gebruiken na een intense dag op de uitgestrekte pisten. 

Afstand tot Brussel

956 km

Dichtstbijzijnde luchthaven

Verona

Dichtstbijzijnde treinstation

Bozen

excerpt of article here.

Weersinfo


Foutje gespot ? Laat het ons weten.


Nieuwsbrief ontvangen ?