Home » Italië » Skidorp Pejo print deze pagina
icon skigebied Pejo

Skidorp Pejo (Italië)

Algemene info

In het Val de Sole is het idyllische Pejo gelegen. Het beschikt over het oude bekende kuuroord Pejo Terme en een interessant gamma skipistes waar vooral jongeren en families op terug te vinden zijn. Het geheel is een rommelige cluster van hotels, chalets, bars, restaurants en dergelijke die opgetrokken zijn rondom het nieuwe, stijlvolle thermencomplex. Helaas zit de alom gekende naam van deze laatstgenoemde ook in de prijs ingerekend. Het is hier dan ook ettelijke euro's duurder dan omringende plekken. Maar voor veel mensen wordt dat gecompenseerd door het adembenemende berglandschap, de gastvrije en kindvriendelijke instelling. 

Skigebied

Val di Sole

Hoogteligging dorp

1400 m

Aantal km piste

149 km in skigebied Val di Sole

sleeplift stoellift gondel cabinelift kabelspoorbaan
13 37 12 17 41 14 0 0

Toeristische informatie

Ufficio Informazioni Turistische Peio

Tel. 0039-0463-753100
Peio@valdisole.net
www.valdisole.net

Skischolen

Er zijn twee skischolen aanwezig waar de cursussen vijf dagen of ruim 15 uur duren en gemiddeld 100 euro kosten. Inderdaad nog overwegend goedkoop, als je het zou vergelijken met de prijzen van accommodatie, eetgelegenheden en zo meer. 

Kinderinfo

Voor kinderen is er opvang, een babylift, een lopende band lift en een karoussel gevestigd in Pejo.

Sport & Fitness

Gasten kunnen hier naar hartelust skiën, langlaufen, snowboarden, wandelen, rodelen, curlen, schaatsen, zwemmen, snowraften, fitnessen, hondensleeën, paragliden en parapenten. 

Après-ski, uitgaan en nachtleven

Nachtleven is bescheiden doch gezellig in Pejo. Bovendien kent het enkele stijlvolle, overwegend exclusieve zaken. Er zijn tien restaurants, tien bars, tien cafés, tien pubs, twee disco's, een bioscoopcomplex en een concertzaal voorhanden.

Afstand tot Brussel

1053 km

Dichtstbijzijnde luchthaven

Verona

Dichtstbijzijnde treinstation

Mezzocorona

excerpt of article here.

Weersinfo


Foutje gespot ? Laat het ons weten.


Nieuwsbrief ontvangen ?