Home » Frankrijk » Skidorp Valfréjus print deze pagina
icon skigebied Valfréjus

Skidorp Valfréjus (Frankrijk)

Algemene info

Het knusse dorp Valfréjus beslaat slechts enkele appartementsgebouwen in de traditionele chaletstijl. Doch weet het meerdere interessante faciliteiten voor zijn gasten te bieden, zoals een zwembad, een binnen- en buitenschaatsbaan, een tennisbaan, en ga zo maar door. Ook de après-ski mag er wezen, rekening houdend met de kleine schaal van het wintersportoord. De combinatie van een relatief compleet aanbod en de wel zéér gunstige prijzen maken dat Valfréjus erg in trek is bij toeristen, meer bepaald onze goede noorderburen de Nederlanders. 

Skigebied

Valfréjus

Hoogteligging dorp

1550 m

Aantal km piste

65 km in skigebied Valfréjus

sleeplift stoellift gondel cabinelift kabelspoorbaan
42 14 9 6 5 2 0 0

Toeristische informatie

Office de Tourisme Valfréjus
Tel. 0033-479-053383
info@valfrejus.com
www.valfrejus.com

Skischolen

Twee skischolen met veertig capabele leraars aanwezig, inclusief uitgestrekte oefenweide. De cursussen omvatten allemaal vijf dagen en kosten gemiddeld 100 euro voor 15 uur professionele begeleiding, op de oefenweide of piste, ongeacht je keuze uit skisessies, snowboardlessen of een cursus langlaufen. 

Kinderinfo

Voor de kleine duiveltjes is er een kinderopvang en skikinderopvang voorzien vanaf de leeftijd van drie maanden. Ze ontvangen hier goede zorgen, zo'n acht uur per dag aan 30 euro, inclusief middaglunch. 

Sport & Fitness

Gasten kunnen hier rijkelijk skiën, snowboarden, langlaufen, wandelen, snowraften, rodelen, curlen, paardrijden, hondensleeën, zwemmen, schaatsen, tennissen, squashen, paragliden en parapenten. 

Après-ski, uitgaan en nachtleven

Gezelligheid troef in de tien restaurants, vier bars, vier pubs, vier cafés, de tearoom, de wijnbar, de concertzaal en bioscoop. 

Afstand tot Brussel

959 km

Dichtstbijzijnde luchthaven

Turijn

Dichtstbijzijnde treinstation

Modane

excerpt of article here.

Weersinfo


Foutje gespot ? Laat het ons weten.


Nieuwsbrief ontvangen ?