Home » Oostenrijk » Skigebied Hochpustertal in Osttirol print deze pagina
icon skigebied Hochpustertal in Osttirol

Skigebied Hochpustertal in Osttirol (Oostenrijk)

Algemene info

Hochpustertal in het oosten van Tirol omhelst de skidorpen Obertilliach en Sillian. Dit rustige skigebied richt zich voornamelijk tot langlaufers  omwille van de talloze kilometers loipen, maar ook gezinnen kunnen hier een heerlijke tijd beleven dankzij de verschillende kinderopvangvoorzieningen. Bovendien zijn er in dit oord verschillende prachtige diepsneeuwroutes uitgestippeld. Het is vooral de berg Thurntaler die in dit gebied de aandacht trekt.

Skidorpen

 • Obertilliach • Sillian

Hochpustertal in Osttirol in cijfers

Met een hoogte tussen 1100 en 2407 meter ben je in het Oostenrijkse skigebied Hochpustertal altijd zeker van sneeuw. Het pistenetwerk van 61 kilometer voor de wintersporters heeft grotendeels rode pisten. Daarnaast hoeven de langlaufers in dit gebied niet op hun honger te blijven zitten met 120 kilometer loipen. Een gondel en tien stoel- en sleepliften verspreid over het gebied brengen je naar de gewenste hoogte. Via verschillende uitgestippelde bergwandelingen maak je uitgebreid en op eigen tempo kennis met deze streek.

Snowboarders

Twee funparken en een halfpipe zorgen er in Hochpustertal voor dat de snowboarders hun grenzen nog kunnen verleggen buiten de pisten.

Hoogte: 2407 m

Km Pistes: 61 km

sleeplift stoellift gondel cabinelift kabelspoorbaan
9 41 11 6 4 1 0 0

Foutje gespot ? Laat het ons weten.


Nieuwsbrief ontvangen ?