Home » Oostenrijk » Skigebied Vitales Land: Tannheimer Tal & Reutte print deze pagina
icon skigebied Vitales Land: Tannheimer Tal & Reutte

Skigebied Vitales Land: Tannheimer Tal & Reutte (Oostenrijk)

Algemene info

Het Tiroolse skigebied Tannheimer Tal & Reutte herbergt de drie dorpen Nesselwängle, Tannheim en Reutte. Langlaufers beleven hier een heerlijke tijd dankzij het uitgebreide loipenetwerk. Wie zijn grenzen wil verleggen, kan er overnachten in een iglo. Bovendien kan je in dit gebied ook rodelen, schaatsen, klimmen en fietsen. Verwacht in Tannheimer Tal & Reutte geen massatoerisme, maar kom vooral tot rust en geniet van de alomtegenwoordige gezelligheid.

Skidorpen

 • Nesselwängle • Reutte • Tannheim

Vitales Land: Tannheimer Tal & Reutte in cijfers

De regio is op een hoogte tussen 930 meter en 1900 meter gevestigd. Het oord is voornamelijk een langlaufparadijs met 200 kilometer aan loipen. Snowboarders en skiërs moeten het met een minder ruim aanbod stellen en hebben een pistenetwerk van 71 kilometer. De 3 gondels en 22 stoeltjes- en sleepliften zorgen ervoor dat iedereen heelhuids de top bereikt. Zowel in de winter als in de zomer kunnen natuurliefhebbers de omgeving ontdekken via de verschillende wandeltochten.

Snowboarders

In deze regio wordt de aandacht gevestigd op snowboarders. Naast de traditionele pisten kunnen ze zich uitleven in de twee funparken, de halfpipe en de quarterpipe.

Hoogte: 1900 m

Km Pistes: 74 km

sleeplift stoellift gondel cabinelift kabelspoorbaan
29 23 9 15 7 3 0 0

Foutje gespot ? Laat het ons weten.


Nieuwsbrief ontvangen ?