Nieuwsartikelen
De Redster Q7.8 staat voor meer middelbreedte en voor meer snelheid. Deze latten zijn bedoeld voor ervaren skiërs die zich thuis voelen op verschillende terreinen. De All Condition Piste Shape ondersteunt deze voorkeur net zo goed als het innovatieve Revoshock-systeem, dat trillingen absorbeert en de ski indrukwekkende richtingsstabiliteit biedt.
Read More
Wens je de stabiliteit van een professional bij korte en middellange bochtradii? Geen probleem, want dat is gewoonweg standaard voor de Redster X9S Revoshock-ski’s van Atomic. De ongelooflijke stabiliteit wordt mogelijk gemaakt door het tweelaagse Ultra Titanium Powered Laminate voor geoptimaliseerde torsiestijfheid. Snelle kantwisselingen en veilige grip worden ondersteund door de doorlopende zijwanden.
Read More
Liefhebbers van een korte bochtradius zullen volop genieten van de Redster S9 Revoschock. Vooral op een harde ondergrond zal deze slalomcarver van Atomic indruk op je maken met zijn adembenemende richtingsstabiliteit en betrouwbare kantengrip. Dit wordt ook ondersteund door de doorlopende zijwanden, terwijl de Power Wood Core de nodige torsiestijfheid levert voor snelle kantwisselingen.
Read More
De Redster G9 Revoschock laat zijn race-achtergrond het beste zien op harde, ijzige hellingen. Met deze latten behoud je de richtingsstabiliteit van een professional, zelfs bij hoge snelheden. De speciale Revoschock-technologie maakt je ervaring compleet door trillingen betrouwbaar te absorberen.
Read More
Vibraties en trillingen worden tijdens het carven eenvoudig geneutraliseerd. Dankzij de unieke Revoschock-technologie van deze Cloud 12-ski glijd je als een veertje bergafwaarts over de piste.
Read More
Met de Cloud 11 RP lijkt het alsof je op wolkjes over de piste glijdt. Dit komt voornamelijk door het indrukwekkende dempende effect en de stabiliteit die het TI Powered Laminaat biedt waaruit deze ski’s zijn opgebouwd. Dit is zeker geen slechte keuze deze winter.
Read More
De Redster X9S is de juiste keuze als je op zoek bent naar een veelzijdige ski. Deze allrounder ondersteunt zowel snelle, korte als lange, trage bochten. Dankzij de ingebouwde Revoshock-technologie verliest dit model niets van zijn wendbaarheid op de piste, zelfs niet op ijzige hellingen. Ten slotte zorgt de Ultra Power Wood Core voor stabiliteit.
Read More
De Cloud C12 ski’s van Atomic zijn o.a. een bestseller vanwege hun aantrekkelijke design. Maar deze ski’s zijn nog veel meer dan dat! De innovatieve ingebouwde Revoshock C-technologie is zeer betrouwbaar in het opvangen van trillingen wat zorgt voor een indrukwekkende soepelheid bij het wisselen van randen. De Flite Woodcore draagt dan weer bij aan...
Read More
De Dobermann Spitfire combineert de kalmte en kracht van een grote hond met de behendigheid en snelheid van een vuurspuwende draak. Jij bepaalt welk van deze dieren het voortouw neemt op de piste. Dankzij het multiradiusconcept, de combinatie van een slalomtip en een reuzenslalom sidecut, kan je rekenen op een briljante ondersteuning in korte en...
Read More
Met elke bocht nog een stukje sneller? Met de Redster ski’s van Atomic is dat geen probleem dankzij de bewezen Revoshock Technology. De houten kern in combinatie met de dubbele laag Titanium Powered Laminat zorgt voor de nodige torsiestijfheid en maakt snelle kantwisselingen mogelijk.
Read More
1 2