Nieuwsartikelen
Dankzij de bredere voorkant en de verbeterde Tip & Tail Rocker, kan de Deacon 72 soepel bochten maken. Dit betekent dat je niet langer beperkt wordt als je spontaan besluit de diepe sneeuw in te duiken. Bovendien hoef je dankzij de Tailored Fiber Placements minder kracht te zetten. De koolstofvezels zijn speciaal afgestemd op het...
Read More
Of het nu gaat om diepe sneeuw, verse sneeuw, firn of ijs, met de Deacon-ski’s aan je voeten, kan je elke situatie aan. Zowel de zijwanden als het titanal-frame dragen bij aan opmerkelijke stabiliteit. Bovendien biedt de speciale 3D.Glass Technologie in het bindinggebied de ski veelzijdigheid en veerkracht.
Read More
De Racetiger SL is op de piste quasi onverslaanbaar. Met de smalle bochtradius en snelle kantwisselingen speelt het model werkelijk in een klasse apart. Er is geen twijfel mogelijk, deze ski’s zijn de perfecte match voor ambitieuze, zeer ervaren slalomliefhebbers.
Read More
Je wilt vooral je vaardigheden op de piste verbeteren, maar soms word je nieuwsgierig en ga je ongepland toch offpiste. Met de Völkl Flair 76 ski’s is dat geen probleem want de speciale tip-rocker vergroot aanzienlijk het toepassingsgebied van de ski zonder het inzetten van bochten te bemoeilijken.
Read More
Met de Flair 76 ski’s leer je op een-twee-drie dynamische parallelle bochten te maken. De zijkanten van de ski’s zorgen ervoor dat je de bocht gemakkelijk kunt initiëren, terwijl de vMotion1-binding de krachtoverbrenging op de ski verbetert. De gelijknamige taille van 76 mm is ideaal voor middelzware tot meer veeleisende afdalingen, waar jij je nieuwe...
Read More
De Racetiger heeft een uitstekende reputatie opgebouwd voor hoge prestaties in korte bochten. Dankzij het hoge reactievermogen van de ski’s, worden zowel snelle kantwisselingen als nauwkeurige bochtinitiaties ondersteund. De speciale koolstofvezels van de nieuwe Tailored Carbon Tip zorgen voor een goede balans omdat ze zich aanpassen aan de eisen van het terrein.
Read More
Hopelijk zijn je tanden niet gevoelig aan de kou, want tijdens het carven zullen de Deacon 84-ski’s een grote glimlach op je gezicht toveren. Met zijn Tip & Tail Rocker in combinatie met de doorlopende Titanal Frame-zijwanden biedt het Völkl Allmountain-model van dit jaar maximaal plezier op elk terrein.
Read More