Nieuwsartikelen
Van snelle afdalingen tot uitstapjes naar de diepe sneeuw, niets brengt de richtingsstabiliteit van de Experience 82 in de war. Dit alles dankzij de Drive Tip Technologie, bestaande uit dempend materiaal aan de voorkant van de ski in combinatie met directionele vezels aan de ski-spits.
Read More
De Redster Q7.8 staat voor meer middelbreedte en voor meer snelheid. Deze latten zijn bedoeld voor ervaren skiërs die zich thuis voelen op verschillende terreinen. De All Condition Piste Shape ondersteunt deze voorkeur net zo goed als het innovatieve Revoshock-systeem, dat trillingen absorbeert en de ski indrukwekkende richtingsstabiliteit biedt.
Read More
Of het nu gaat om diepe sneeuw, verse sneeuw, firn of ijs, met de Deacon-ski’s aan je voeten, kan je elke situatie aan. Zowel de zijwanden als het titanal-frame dragen bij aan opmerkelijke stabiliteit. Bovendien biedt de speciale 3D.Glass Technologie in het bindinggebied de ski veelzijdigheid en veerkracht.
Read More
Hopelijk zijn je tanden niet gevoelig aan de kou, want tijdens het carven zullen de Deacon 84-ski’s een grote glimlach op je gezicht toveren. Met zijn Tip & Tail Rocker in combinatie met de doorlopende Titanal Frame-zijwanden biedt het Völkl Allmountain-model van dit jaar maximaal plezier op elk terrein.
Read More
We kunnen de Experience 82 wel voor je beschrijven, maar eigenlijk moet je deze ski’s gewoon uittesten. Of je nu skiet op natte sneeuw, ijs of poeder, de All Trail Sidecut zorgt voor soepelheid op elk terrein. De directionele vezels van de Drive Tiptechnologie dempen de trillingen betrouwbaar. Een glij-ervaring die je zeker moet hebben...
Read More
Een ski voor elke situatie! De Multiradius Sidecut van de Redstar Q7 past zich flexibel aan aan de bochten die het terrein vereist. Trillingen en schokken worden betrouwbaar opgevangen door de innovatieve Revoshock-technologie. Met deze Atomic Carver beleef je iedere dag opnieuw onvervalst skiplezier, zelfs op ijs en natte sneeuw.
Read More
Dit paar is ideaal voor iedereen die deze winter zijn grenzen wilt verleggen en zijn vaardigheden wilt perfectioneren. Met deze ski’s sleep je geen overtollige ballast met je mee want de Paulownia Wood Core vermindert het gewicht aanzienlijk. Daarnaast zorgt de speciale Trail Sidecut voor maximale wendbaarheid. Basaltvezels geven de nodige sterkte en stabiliteit en...
Read More
De Belle DC 72 ski’s van Nordica hebben een innovatieve Pulse Core die bestaat uit hout dat met rubber gevuld is. Hierdoor worden je bewegingen gedempt wat zorgt voor een extra soepele ski-ervaring. De hielstukken van de binding zijn 2 mm verlaagd wat een energiebesparende positie ondersteunt.
Read More
De Cloud Q11 is de ideale metgezel voor ervaren skiesters die op zoek zijn naar een energiebesparend model voor lange dagen op de piste. De taille van 79 mm maakt de ski compatibel met alle hellingen. En door de kantengrip kan je lange, plezierige bochten maken. Ook wanneer de middagzon de sneeuw een beetje heeft...
Read More