Nieuwsartikelen
James Bond wordt vaak met actie, skills, aantrekkingskracht en luxe geassocieerd. Deze winter heeft Bogner al deze elementen samengebracht in één enkele ski. Het merk nodigt ervaren skiërs die op zoek zijn naar avontuur uit om deze opwindende eigenschappen te ervaren. Het opvallende rode randje benadrukt alvast het actieve karakter van deze ski’s.
Read More
Maakt een korte of lange bochtradius je niet zoveel uit zolang de snelheid maar klopt? Dan is de WC Rebels e-Race Pro echt iets voor jou. Met deze latten hoef jij je geen zorgen te maken over vervelende trillingen, want de innovatieve Energy Management Circuit Technologie zorgt ervoor dat deze irritaties moeiteloos worden gedempt. Al...
Read More
Wens je de stabiliteit van een professional bij korte en middellange bochtradii? Geen probleem, want dat is gewoonweg standaard voor de Redster X9S Revoshock-ski’s van Atomic. De ongelooflijke stabiliteit wordt mogelijk gemaakt door het tweelaagse Ultra Titanium Powered Laminate voor geoptimaliseerde torsiestijfheid. Snelle kantwisselingen en veilige grip worden ondersteund door de doorlopende zijwanden.
Read More
Together we are even faster! Onder dit motto werken Head en Porsche samen met een topski tot resultaat. Dit op de reuzenslalom geïnspireerd model heeft niet alleen een aantrekkelijk design. Het gebruik van Titanal en Carbon Layers zorgt voor een unieke ski-ervaring. Dit in combinatie met een volledig houten kern zal meer dan aan je...
Read More
Als het gaat om precisie en wendbaarheid, kan niemand de RC4 verslaan. De nieuwe Race Plate zorgt voor indrukwekkende soepelheid in de bochten dankzij geoptimaliseerde flex. De Fischer Carver wordt afgerond met niets minder dan een originele WK-afwerking.
Read More
De Redster X9S is de juiste keuze als je op zoek bent naar een veelzijdige ski. Deze allrounder ondersteunt zowel snelle, korte als lange, trage bochten. Dankzij de ingebouwde Revoshock-technologie verliest dit model niets van zijn wendbaarheid op de piste, zelfs niet op ijzige hellingen. Ten slotte zorgt de Ultra Power Wood Core voor stabiliteit.
Read More